Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Halloween v Aqualandu Moravia: strašidelné saunové ceremoniály, výzdoba i program pro děti

26. 10. 2023 | Svátky
-Komerční sdělení-
Aqualand Moravia





Aqualand Moravia se převleče to strašidelné atmosféry. Pro děti i dospělé si připravil speciální podzimní prázdniny, a to v duchu oslav Halloweenu. Jízdy na tobogánech a skluzavkách tak zahalí podzimní atmosféra. A to od 26. do 29. října 2023.  

Rodiče mohou spolu s dětmi oživit sychravé podzimní prázdniny a současně oslavit strašidelný Halloween v Aqualandu Moravia pod Pálavou. Aquapark si pro návštěvníky připravil speciální program a chybět nebude ani tematická výzdoba. U dýní však nic nekončí. Aqualand Moravia

„Návštěvníci se mohou během podzimních prázdnin těšit na strašidelnou halloweenskou jízdu. Děti ocení tematické animační programy, které je zabaví a vzdělají zároveň. Atmosféru podtrhne strašidelná výzdoba. Halloween se přenese i do wellness, kde proběhnou tematické saunové ceremoniály,“ vyzdvihuje marketingový manažer Aqualandu Moravia Tomáš Svoboda. Mezi tobogány bude chodit i tučňák Eda v lidské velikosti, který je od léta novým maskotem aquaparku. I ten se s dětmi zapojí do strašidelného hraní. Návštěvníci mohou nadále – i po skončení letní sezóny – proplavat ven, kde je ohřeje dvojice termálních bazénů Romulus a Remus. Voda v nich čítá 38 stupňů.

Halloweenský saunový den


Dospělé návštěvníky potěší speciální halloweenský saunový den, který aquapark chystá v sobotu 4. listopadu. Ani tam nebudou chybět strašidelné saunové ceremoniály s hudbou, která děsí diváky ne v jednom hororu. Těšit se lze také třeba na dýňové peelingy.

Podzimní vstupné – lidé si nepřiplatí, 

aquapark drží hodnotu vstupného na loňské úrovni


Od podzimní sezóny se Aqualand Moravia vrátil s cenami základních vstupenek na úroveň podzimu 2022. Nově zavedl také zlevněné vstupné po 16. hodině ve všedních dnech. Novinkou jsou též levnější vstupy do wellness, ceny se snížily v řádu stovek – například tři hodiny během všedních dnů do obou wellness pater vyjdou na 449 korun. K dispozici jsou i permanentky na deset vstupů do wellness, pak jeden vstup vyjde jen na 349 korun. Ty také platí ve všedních dnech.
Aqualand Moravia




















O Aqualandu Moravia


Aqualand Moravia je nejmodernějším a největším aquaparkem v České republice. Podle aktuálního žebříčku agentury CzechTourism je nejnavštěvovanějším turistickým místem v Jihomoravském kraji. Jihomoravský aquapark je podle čerstvě vydaného žebříčku Kirmes Park 9. nejnavštěvovanějším aquaparkem v celé Evropě. Během běžného provozu aquapark navštíví ročně zhruba 800 tisíc lidí, polovinu návštěvnosti tvoří rodiny s dětmi. Děti i dospělí se mohou vyřádit až na 40 vnitřních a venkovních tobogánech, skluzavkách a dalších atrakcích s celkovou délkou 2 km. Venkovní vodní atrakce Abyss a Boomerango určené až pro 3místné rafty si mohou v letních měsících návštěvníci vyzkoušet v rámci České republiky pouze v Aqualandu Moravia, jde o unikátní atrakce v celé střední Evropě. Novinkou je také rozšířený letní areál s klidnou řekou, dětským vodním světem a atrakcí High Five, která jede i do kopce. Nejbližší tobogán tohoto typu se nachází na Kanárských ostrovech. K dispozici jsou, kromě jiných, i oblíbené celoročně otevřené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo Yellow Crash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand Moravia nabízí celkem 16 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního termálního vrtu, rozsáhlé wellness zóny Forum Romanum a Pálava, Imperium Restaurant a Coffeeland. Součástí je také pár kroků vzdálený hotel Aqualand Inn. V roce 2022 Aqualand Moravia zprovoznil také Nafouknutý svět s 10 atrakcemi. V roce 2023 otevřel dětský vodní bazén Tutti Frutti se třemi tobogány a skluzavkami , který můžete vidět i na obrázku. 
Tutti Frutti

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Halloween v Aqualandu Moravia: strašidelné saunové ceremoniály, výzdoba i program pro děti:

Halloween v Aqualandu Moravia: strašidelné saunové ceremoniály, výzdoba i program pro děti
Halloween v Aqualandu Moravia: strašidelné saunové ceremoniály, výzdoba i program pro děti
Halloween v Aqualandu Moravia: strašidelné saunové ceremoniály, výzdoba i program pro děti
Halloween v Aqualandu Moravia: strašidelné saunové ceremoniály, výzdoba i program pro děti
 



Komentáře
« Předchozí   1…   7   8   9   10  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
taky jsem připravená
Obrázek uživatelky
profil
Jsem připravená na startu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zlato mi moc nepadá, tak se budu těšit Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Termín neděle: 18,00 - 18,15 hodin - Zlato
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles