Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké jsou trendy v brýlových obroučkách pro nadcházející podzim?

14. 10. 2021 | Trendy
Sledujete trendy v módě? Těšíte se, s jakými top kousky přijdou módní domy či návrháři? Nemůžete se dočkat, až si nějakou tu žhavou novinku pořídíte do svého šatníku? A co stylové brýle? Obroučky nemusí být jen rutinní záležitostí, ale mohou outfit podtrhnout a dodat mu tak šmrnc. Podívejte se, jaké jsou trendy v brýlových obroučkách pro podzim a zimu 2021/2022.

Čtverce jsou šik

Hravost čtverců najdeme v této sezóně všude. Je snadné se do nich zahalit od hlavy až k patě. Zvolte tak trochu vintage styl s retro plastovými rámečky ve čtvercových či obdélníkových tvarech.  Výraznější a hranatější obroučky zvýrazní celý outfit.

brýlové trendyVesmírná nadčasovost

Kov a metalické barvy jsou trendem v této sezóně. Nemusíte chodit ve stříbrné bundě či kalhotech a připomínat tak kosmonauta z NASA. Skvělým doplňkem celého outfitu mohou být právě kovové rsp. titanové obroučky, jejichž nadčasovost a univerzálnost si zamilujete. Sáhnout můžete po stříbrných, zlatých nebo průhledných brýlích, díky nimž se stanete nepřehlédnutelnou.

Eco – friendly

Chcete šetřit přírodu? Nemusíte utrácet za nové kousky. Jestliže objevíte rodinné poklady v podobě brýlí po babičce, nechte si jen vyměnit sklo za nové. V případě, že milujete svoje aktuální obroučky natolik, že se jich nechcete vzdát, nechte si jen přeměřit dioptrie, zkontrolovat oči optometristou a neváhejte nám je případně zaslat pouze na výměnu skel. Ulevíte tak nejen přírodě, ale i očím. Trendy netrendy, tyhle kousky jsou bestsellery.

Příjemný minimalismus

V této sezóně se minimalismus setkává se street stylem. Hlavní myšlenkou je industriálnost a perfektní linie. V překladu do módy to pak jsou nadměrné kapsy, hranaté siluety a monochromatičnost. Vsaďte na decentní a nadčasové obroučky. Kovové rámy v odvážných tvarech jsou to pravé ořechové.

Ztraťte se v detailech

A co když vás minimalismu nudí? Začleňte přebytek do každé části vašeho outfitu – třpytky, tvary, barvy... Prostě pozvěte své brýle na večírek a náležitě si to užijte. Hledejte stylové obroučky s detaily na rámu, spáncích nebo nosníku. Nenuďte se a vystupte z davu!

Šťavnatá barevnost

V této sezóně se nebojte barev! Šťavnaté barvy – bohatá červená, zářivá modrá, burácející purpurová, příjemná levandulová. Odvažte se a ochutnejte dobrodružství, třeba tóny drahokamů vás budou bavit. Vyberte si rámečky brýlí, které dodají zašedlému podzimnímu dni atmosféru vzrušení a vy tak budete nepřehlédnutelná. Přimíchejte do svého dne trochu zářivé energie.


Zdroj, foto: Alensa.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !