Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké papuče si vybrat na procházky po domě?

29. 11. 2022 | Trendy
-Komerční sdělení-

Jestliže hledáte pohodlné boty na doma, už nemusíte. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, podle jakých kritérií papuče vybírat. Také si řekneme jaké barvy a materiály budou v letošní sezóně trendy. I doma můžete být in! Čtěte a nechte se inspirovat s námi.

Podle jakých kritérií si vybírat papuče na doma?


Chceme-li si pořídit pohodlné boty na doma, měly by splňovat důležitá kritéria. Papuče na doma by měly mít dobře odpruženou podrážku, která bude vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Boty na doma by pak měly mít i dokonale zarovnané švy. Nikde nesmí nic trčet a překážet. Barva z papučí by se neměla odírat. Vaše boty na doma by pak měly mít i protiskluzovou podrážku. Tedy zejména v tom případě, máte-li doma lino nebo jiné kluzké podlahy.

Jaké papuče si vybrat na procházky po domě?Papuče na doma by pak měly být i prodyšné. Díky tomu se vám při pochůzkách po domě nebudou potit vaše chodidla. Papuče můžeme vybírat také podle jejich designu a barvy. V letošní sezóně budou in ty přírodní. O trendy barvách, vzorech a motivech si povíme více v závěru článku. Boty na doma můžeme pak zvolit i podle ročního období. Na jaro a léto se hodí kousky s otevřenou špičkou. V chladnějších dnech pak jistě oceníte papuče s krytou špičkou. Zmíněné kousky můžete nakupovat také z pohodlí vašeho domova na e-shopech. Jedním z ověřených je např. internetový obchod CCC. Zde si nakoupí každý milovník módy.


Jaké modely obuvi na doma přicházejí v úvahu?


Boty na doma mohou mít mnoho podob. Zaměříme-li se na jednotlivé modely obuvi, připadají v úvahu boty s označením papuče, bačkory nebo nazouváky. Muži a ženy pak mohou volit i sandály, žabky nebo pantofle. V zmíněných modelech obuvi jsou malé, ale významné rozdíly. Ve  finále však bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Stylové kousky nakoupíte např. i v obchodech CCC. Někdo dá přednost domácí obuvi s otevřenou špičkou, jiný ocení prodyšnější model s uzavřenou špičkou. Boty na doma by vám měly v každém případě sedět tzv. na míru. Při nákupu na e-shopu se řiďte délkou stélky vašeho chodidla. Rozměr vnitřní stélky vždy porovnejte s velikostní tabulkou zvoleného výrobce.

Jaké barvy, vzory, motivy a materiály budou v letošní sezóně in?


pánské papučeI doma můžeme vypadat trendy. V letošní sezóně budou v kurzu dámské nebo pánské papuče v trendy přírodních a v pastelových barvách. Světle modré, svítivě žluté i pistáciové bačkory tak budou dobrou volbou. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černé a bílé boty jsou sice složitější na údržbu, ale za to je snadno sladíte i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. In budou ty zvířecí nebo květinové. Co se týče materiálů, můžete volit papuče z těch syntetických či přírodních. V posledních letech vedou na plné čáře boty na doma z přírodních tkanin. A není se čemu divit. Papuče z přírodních materiálů mají totiž mnoho výhod. Jsou nejen odolné a vysoce módní, ale také jsou tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života už propagují ty největší obuvnické módní značky. Je tak z čeho vybírat. Bačkory z přírodních materiálů jsou k mání i v prodejnách CCC. Tady si vyberete z nejrůznějších modelů obuvi na doma i vy!       



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !