8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!

10. 03. 2014 | Výstavy
Ve dnech 14. a 15. března se opět otevře pro dvě desítky tisíc návštěvníků svět krásy a pohody v pražských Letňanech. Několik stovek vystavovatelů v Pražském veletržním areálu připravuje to nejlepší ze své nabídky pro všechny, kteří chtějí působit dobře nejen navenek, ale získat také něco navíc pro svou duševní pohodu a vitalitu.

Inspirace, trendy a styly v líčení, účesech i v odívání

S nastupujícím jarem se nechte naladit jarními trendy v líčení, účesech i módě. Jak na to? Můžete se po celý den svěřit připraveným rukám profesionálních kadeřníků či vizážistů, nebo se alespoň nechat inspirovat jejich modely vytvořenými na podiu pro jedinečnost a kouzlo slavnostních příležitostí – plesů, návštěvy divadel, večírků, kabaretů a třeba i odpoledních setkání na oslavě narozenin.

Péče o pleť, tělo, relaxace, zdravý životní styl a pohoda

World of Beauty

V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat kromě programu věnovanému metodám pro péči o příjemný a mladistvý vzhled také cyklus interaktivních přednášek o péči o nohy, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodách alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Návštěvníci se dozvědí, jak a proč používat aromaterapii, kdy začíná být nezbytnou fyzioterapie, které masáže mohou vyzkoušet a jak pomáhají, co je irisdiagnostika, jak pozitivně ovlivňovat duchovní sféru života a myšlení. Návštěvníci mohou vyzkoušet nové metody a přípravky na vlastní kůži, nechat se hýčkat léčivými dotyky rukou kosmetiček či masérů. V sobotu dostanou návštěvníci z řad veřejnosti jedinečnou příležitost absolvovat komplexní podiatrické vyšetření zdarma, jeho součástí bude poradenství a konzultace problémů.

Program pro střední a starší generaci

Významná část doprovodného programu veletrhu bude věnována střední i starší generaci. Tito návštěvníci by si neměli nechat ujít páteční dopoledne a témata hlavního podia, například „Cvičení nohou pro starší generaci a seniory jako ideální prevenci bolesti pohybového aparátu“, přednášku o životním stylu a lázeňství. Obdobná témata budou i formou interaktivních přednášek a názorných ukázek prezentována předními odborníky v pátek v salonku. Namátkou vybíráme: „Aktivní pohyb v seniorském věku“,“ Správná životospráva pro seniory“, „Masáže pro seniory“, „Esenciální oleje pro zdraví a krásu“. Přírodní péče v centru pozornosti.World of Beauty

Zájemci o přírodní styl najdou svůj ráj na řadě stánků i v obsáhlé části programu veletrhu. Můžeme jim nabídnout např. GOLD COLLECTION, unikátní řadu přírodních preparátů s ušlechtilou září zlata a jantaru, kosmetiku PERFECTION – rituál krásy v souladu s přírodou. Ke škále další nabízené péče patří pleťové terapie na ekzematickou pokožku, tradiční receptury, využití černuchy seté, pískavice řecké seno, léčivé hlíny Ghassoul, esenciální oleje pro zdraví a krásu, míchání osobních terapeutických parfémů, poradenství v použití unikátní přírodní řady enzymatické regenerace. Odborníci se návštěvníkům budou snažit odpovědět na otázku, jak si pomoci aromaterapií při zvládání stresu a řešení složitých emočních situací, například pomocí aromaterapie a éterických olejů. Nabídnou receptury na míchání éterických olejů podle terapeutických karet, míchání osobní terapeutické směsi i způsoby jejich použití Přírodní péči doplní i péče o ruce, manikúra a pedikúra.

Více o programu veletrhu na www.WorldOfBeauty.cz

World of Beauty


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!:

Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!
Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!
Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!
Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!
Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nedávno jsme soutěžily na toto téma.

Je to pro mne daleko.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles