Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaro je tady! Vyražte do hor se správnou výbavou. Salomon sází na univerzálnost

31. 03. 2021 | Trendy
-Komerční sdělení-

Přichází jaro a s ním i chuť vyrazit ven za sluncem, odpočinout si od všedních starostí a užít si ten tolik potřebný relax a pobyt na čerstvém vzduchu. Díky koronavirovým opatřením jsme se během uplynulého roku naučili znovu poznávat kouzlo hor a výletů do přirody a opět k ní nalezli bližší vztah. Mohlo by to být jedno z pozitiv, které nám tato komplikovaná doba může přinést a které si můžeme uchovat.

Spolu se znovunalezením touhy po trávení volného času s blízkými v přírodě přirozeně vzrostla i naše poptávka po novém, kvalitním a funkčním vybavení. V tomto ohledu jsme stále náročnější a naše požadavky na kvalitu, funkčnost a líbivost jsou nekompromisní. Nová kolekce outdoorového a turistického vybavení Salomon tyto požadavky reflektuje a přichází s novými produkty vyvynutými speciálně pro ženy. Překvapí je především svou univerzálností, která usnadní cesty do přírody a navíc zaujme líbivým a atraktivním designem s vysoce funkčními materiály a technologiemi.
SALOMON






















Nejlepším příkladem výše uvedeného je třeba nový model dámské outdoorové obuvi X ULTRA 4 GTX®. Využijete je stejně dobře jak na horách, tak v blízkém parku. Jsou překvapivě lehké a přitom poskytují dostečnou ochranu i v náročném terénu. Nemusíte mít obavy z těžkých a neobratných turistických “bagančat”. Nové modely Salomon si zamilujete právě díky jejich nízké hmotnosti a budete s nimi mít pocit, jakoby jste si obuly vaše oblíbené tenisky.
X ULTRA 4 GTX

















Boty jsou navrženy s ohledem na odlišnou fyziologii ženského chodidla a obecně jejich nižší hmotnost, můžete si dokonce zvolit z vice šířek či vybrat nízkou a nebo vyšší kotníkovou verzi. Uklouznutí se také bát nemusíte, speciální material podešve poskytne mimořádnou přilnavost i za mokra. S voděodolnou membránou jsou ty tam obavy z ranní rosy či brodění potoka, nohy zůstanou v příjemném suchu po celý výlet.

Soutěžte se SALOMON
















SOUTĚŽTE SE SALOMON O NOVÉ BOTY A DALŠÍ ZAJÍMAVÉ CENY –

 HLEDEJTE SALOMON KAMENY


Salomon si pro vás přichystal zajímavou soutěž o množství hodnotných a zajímavých cen a vy tak můžete spojit svůj jarní výlet na oblíbená místa (nejen) v horách s příležitostí si zahrát a taky vyhrát. V turisticky atraktivních lokalitách po celé České republice a na Slovensku byly uschovány kameny s logem Salomon. Vaším úkolem je jeden z těchto kamenů najít a vyfotit se s ním (kreativitě se meze nekladou!). Vaši fotografii pak sdílejte s ostatními soutěžícími na oficiálním  Facebook účtu Salomon, kde najdete i více informací či nápovědu, kde soutěžní Salomon kameny hledat.
soutěž se SALOMON

























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jak ráda by jsem vyrazila. A teď to vypadá, že i velikonoce budeme pouze obci.
Obrázek uživatelky
profil
vypadají dobře Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles