Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Které dámské kabelky jsou mezi ženami nejoblíbenější?

31. 01. 2021 | Trendy
-Komerční sdělení-

Pokud se zeptáte kohokoliv z módní branže, který kousek oblečení je pro ženu tím nejnepostradatelnějším, můžete počítat s odpovědí „kabelka“. A souhlas s tímto tvrzením bychom vám podepsali i my.

K čemu ženy potřebují kabelku?


Je to takový němý parťák, kterého ženy berou všude s sebou a na nějž se můžete spolehnout. Obsahuje totiž všechno, co je třeba. Svačinu do práce, taštičku s make-upem, peněženku, parfém, krém na ruce, klíče, diář a další nezbytnosti.

Které dámské kabelky jsou mezi ženami nejoblíbenější?Kabelka do práce


Jedním z příkladů objemnějších tašek je právě ta, již většina z nás nosí do práce. Jde o velkou kabelku přes rameno, předloktí nebo s úchytem do ruky, do níž se vejde vše z výše zmíněného, co dáma pro své běžné fungování potřebuje. Někdy se nazývá shopper bag, neboli nákupní taška. Některé tašky mají kolem ucha různé doplňky, jako jsou přívěsky s logem značky nebo další malá taštička na drobné. Hodláte-li tuto kabelku kupovat online, vyberte si z produktů, které se pyšní vysokou nosností, a v jejichž popisku najdete skutečně kvalitní materiál.

Filtr většiny e-shopů vám umožní zobrazit si pouze kolekce a zboží, jež si budete přát. V závislosti na prestiži značky kabelky a jejím zpracování, se liší také pořizovací cena. Krásné a kvalitní kousky ale zakoupíte i za velmi příznivé ceny, a to například v obchodě Answear na následujícím odkazu: https://answear.cz/k/ona/doplnky/kabelky. Vyberte si svou favoritku a udělejte si radost třeba v rámci některé výhodné akce, které jsou u nás velmi časté. Navíc vám garantujeme rychlé doručení.

Crossbody kabelka do města i na procházku


Dámské kabelky crossbody jsou stylově poměrně obsáhlá kategorie. Tyto kabelky jsou určeny ženám, jež rády oblékají sportovnější outfity a zároveň potřebují mít volné ruce. Pokud se vám líbí hlavně dámské kožené kabelky s delším nastavitelným popruhem, rozhodně si přijdete na své.

Potřebujete spíše větší tašku přes tělo? I v tom jsme u nás v Answear schopni vám vyhovět. Kategorie crossbody kabelek totiž neobsahuje pouze malé kabelky. Výběr je skutečně veliký. A i kdybyste si prohlédly všechny a jejich velikost vám stále nevyhovovala, máme pro vás řešení. Dámská shopper taška je totiž většinou také prodávána s dlouhým popruhem, jenž lze v případě potřeby připnout. Popruh kabelky se pak dá odepnout a z crossbody shopperu je rychle zpět pouhý shopper.

Do divadla jedině psaníčko


Tato elegantní mini kabelka je jako stvořená pro zvláštní příležitosti, kdy se nehodí nosit s sebou kabelku, do které by se vešel menší poník. Vezměte si ji na večer strávený v divadle a na party či luxusní večeři. I u tohoto modelu je černá kůže velmi vhodným provedením. Do psaníčka stačí přidat telefon, platební kartu a klíč, a můžete vyrazit, více na takové společenské události ani není třeba.

Tato dámská kabelka ve velikosti obálky se nosí v ruce, případně ji lze mít přitisklou k tělu mezi lehce pokrčenou paží a hrudníkem. Novinka už dávno nejsou ani psaníčka s tenkým řetízkem pro nošení na rameni. S jejich elegancí budete působit jako královna večera.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles