8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní povinná výbava do šatníku

24. 06. 2021 | Trendy
-Komerční sdělení-

letni obleceni z footshopu.jpg











Začíná léto! Nejlepší část roku. Období, kdy hazíš většinu starostí za hlavu, užíváš si teplých dní a trávíš čas venku nebo u bazénu se svými felláky. Léto navíc úplně vybízí k tomu, abychom střídali outfit za outfitem, trochu se odvázali a zažili nějakou tu srandu. Na následujících řádcích si tedy přečti, co by ti rozhodně v letním šatníku nemělo chybět.

černé pánské tričko adidas originalsPořádné tričko

Jako první se na seznamu nachází kvalitní tričko s krátkým rukávem. Určitě víš, tak dobře padnoucí triko umí dělat zázraky. Podle čeho takové triko ale vybrat? Pár tipů ti prozradím. Mělo by být 100% bavlněné, látka musí být pevná a neprůsvitná, proto nejlépe uděláš, když si před nákupem zkontroluješ, z čeho je tričko vyrobené. Ušetříš si tak i pár nervů do budoucna, protože dobré tričko se nesepírá, neztrácí tvar a nežmolkuje se. Tím pádem pak nebudeš nadávat, že to byly vyhozené peníze do vzduchu. Podívej se třeba na trička adidas Original, které v kolekcích najdeš v mnoha barevných provedeních.



Cool ledvinkaledvinka eastpak s maskáčovým vzorem


Peněženka, klíče, sluchátka, žvýkačky, zapalovač, mobil, dezinfekční gel… uffff, tohle všechno potřebuješ na přežití v betonové džungli a nosit toto po kapsách bylo nebylo fakt cool. Pořiď si to proto stylovou ledvinku a jsi safe. Nejenom, že se ti do ní vejdou všechny serepetičky, ale také tě ochrání před kapsáři a na párty můžeš kalit, dokud ti síly budou stačit - ledvinka ti totiž uvolní obě ruce.





Ochrana před sluníčkem


damsky kloboucek

Mít úpal je po kocovině hned druhá nejotravnější věc na létě. No, možná třetí, protože šťupnutí od hmyzu je taky nic moc. Ale zpátky k věci. Pokud už se ti někdy úpal přihodil, víš, že je to pěkná otrava. Je ti špatně, všechno tě pálí a zase je ti špatně. Řešení je ale víc než jednoduché - hezká pokrývka hlavky. A pozor! Schválně nemluvím o kšiltovce.

Troufám si totiž říct, že kšiltovky teď dostávají docela velkou nálož od klobouků aka bucket hatů. Bucket hat patřil mezi trendy 90. let a teď je zpátky v celé své kráse. Skvěle chrání před sluncem a za mě je to ten nejstylovější doplněk, který by ti v létě neměl chybět. Pořiď si i ten svůj ve Footshopu. Najdeš je tam v různých barvách i design, takže je jasné, že si vybereš podle svého gusta.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vše mámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles