Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní soutěž s Chilly Intima o spodní prádlo Astratex

28. 07. 2020 | Trendy
-Komerční sdělení-

Zapojte se do soutěže s limitovanou edicí intimních gelů Chilly Intima – vyhrává každý! Vše se dozvíte na www.chillyintima.cz – těšit se můžete na slevu 20 % nebo poukaz v hodnotě 2 500 Kč na spodní prádlo!

Seznamte se s limitovanou edicí mycích gelů zahalených do pomyslné luxusní černé krajky. Součástí nového obalu jsou pro lepší orientaci a snazší výběr toho nejvhodnějšího produktu jednoslovné charakteristiky – ochrana, hydratace, jemnost, svěžest a prevence.


Chilly Intima ANTIBACTERIAL gel


OCHRANA – Chilly Intima ANTIBACTERIAL gel


Protože jsem nastávající maminka, pro své intimní partie vyžaduji spolehlivou ochranu. Vybrala jsem si proto mycí gel Chilly Intima, který doporučuje i Česká gynekologická a porodnická společnost. Je i pro tebe zásadní pocit ochrany? Pak je Chilly Intima dělaná pro tebe!


 Chilly Intima SPECIALE SECCHEZZA gel



HYDRATACE – Chilly Intima SPECIALE SECCHEZZA gel


Jsem náročná žena, a tak odmítám dělat kompromisy. Zvlášť když dojde na nepříjemné pocity v intimní oblasti. Ať už jsou způsobeny stresem, či hormonálními změnami, mohu se spolehnout na mycí gel Chilly Intima. Je i pro tebe pocit dostatečné hydratace důležitý? Používej Chilly Intima!


Chilly Intima DELICATE gel



JEMNOST – Chilly Intima DELICATE gel


Mé intimní partie jsou velmi citlivé, a proto jim vždy dopřávám jen tu nejjemnější péči. K ochraně i k prevenci podráždění a zarudnutí tak používám výhradně mycí gel Chilly. Zasloužíš si také jen to nejlepší? Pak potřebuješ Chilly!


Chilly Intima FRESH gel


SVĚŽEST – Chilly Intima FRESH gel


Pro sebe i pro své intimní partie chci celodenní pocit svěžesti – především když mám své dny. Díky mycímu gelu Chilly si můžu bez starostí užít každý den. Také je pro tebe prvořadé zůstat svěží? Sáhni po Chilly!


Chilly EXTRA OCHRANA s pH 3,5 gel


PREVENCE – Chilly EXTRA OCHRANA s pH 3,5 gel


Mám spoustu zájmů a žiji aktivním životem. Potřebuji každodenní péči, která mě za každé situace ochrání před nepohodlím v intimní oblasti. Z toho důvodu sázím na mycí gel Chilly. Máš to stejně? Tak to je Chilly to pravé i pro tebe!



soutěž s Chilly Intima

Tuto „limitku“ doprovází atraktivní soutěž o parádní slevy, ale především o poukazy v hodnotě 2 500 Kč na nákup spodního prádla. Kdo nechce na nic čekat, stačí využít QR kód umístěný na obalu, jehož prostřednictvím se lze snadno a rychle přenést na speciální microsite a rovnou se zapojit do soutěže!


Na nic nečekejte, každý vyhrává!

Od 1. 7. do 31. 8. 2020!


Jak soutěžit?

Stačí zakoupit libovolný 200ml Chilly Intima gel (jak ze standardní řady, tak ze soutěžní limitované série) a jednoduše nahrát foto nebo scan účtenky na speciální microsite umístěnou na www.chillyintima.cz. Každý týden se losují výherci, každý týden můžete vyhrát!



„Moje intimita, moje Chilly“


www.chillyintima.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles