Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

MEZI NÁMI na Výstavišti Flora Olomouc

11. 06. 2008 | Výstavy
Užitečné novinky pro handicapované, ale také soutěže, sportování, módu  a přehlídky aktivit pro všechny  - nabídne veletrh MEZI NÁMI - Dny zdravotně postižených.

Výstava pomůcek, potřeb a služeb pro handicapované, letos s novým názvem, který má podtrhnout její hlavní cíl – bourat bariéry mezi handicapovanými a  zdravými -  se koná od čtvrtka 12. do soboty 14. června na Výstavišti Flora Olomouc. Společně s výrobci,  prodejci a distributory  se jí účastní zástupci zdravotnických a sociálních zařízení, humanitárních organizací a občanských sdružení.  

Mezi námi - OlomoucDoprovodný program nabídne návštěvníkům bezplatné odborné poradenství, prezentaci poskytovatelů sociálních služeb, ukázky zajímavých léčebných terapií - canisterapie a hipoterapie se speciálně cvičenými pejsky a koňmi, psí tanec, soutěže, hry, sportování, pěvecká, taneční a divadelní představení, výstavu fotografií malých onkologických pacientů „Světlo mého života“, vystoupení studentů pražské Konzervatoře Jana Deyla,  prodej výrobků z chráněných dílen, módu pro zdravé i handicapované. Hitem letošního programu budou výukové dílny bubenické školy Jumping Drums a koncert  cimbálové muziky Hradišťan (13. června, v 15 hodin na Letní scéně ve Smetanových sadech) .

Vstup na výstavu i doprovodný program včetně koncertu Hradišťanu je bezplatný. V rámci Dne otevřených dvěří  výstaviště Flora mohou zájemci  v pátek 13. června navštívit zdarma i sbírkové skleníky ve Smetanových  a botanickou zahradu v Bezručových sadech.

Brány výstavy MEZI NÁMI budou otevřeny denně od 10 do 18 hodin (poslední den do 16 hodin).

Pojďte společně s námi lámat bariéry  


Více informací se dozvíte na oficiálních webových stránkách výstaviště FLORA OLOMOUC.



ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
skoda ze jsem tam nebyla urcite to bylo moc poucne
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles