Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak si vybrat správné plavky

30. 04. 2018 | Pro ženy
Při správném výběru plavek můžete řadu nedostatků postavy potlačit a naopak vyzdvihnout své přednosti. Na trhu je k dostání řadu modelů pro různé postavy. Stačí vědět, jak si vybrat.

Různé rafinované střihy plavek mohou vyzdvihnout Vaši krásu a potlačit mírné nedostatky. Už nebudou problémem širší boky, větší bříško, nebo příliš velká prsa.  Platí, že navzdory módním trendům, je nejdůležitější to, abyste se v plavkách cítila dobře. Záležet si dejte nejen na výběr střihu, ale také materiálu, kvalitě zapínání a zpracování. U mnoha značek si dokonce můžete sama sestavit vlastní plavky, můžete libovolně kombinovat plavkové podprsenky a kalhotky podle vašeho vkusu a potřeb.

Dokonalá postava
Ženy s dokonale vysportovanou postavou si mohou dovolit všechny typy plavek. U ostatních vzbuzují jen tichou závist. Pokud máte chuť na něco rafinovanějšího, než jsou bikiny, vsaďte na zajímavě řešené plavky v celku.
 
Jak si vybrat správné plavkySlovanský typ
Pokud jste majitelkou slovanské postavy, možná bojujete s větším bříškem, širšími boky a výrazným poprsím. Vetší bříško skryjete v plavkách jednodílného střihu, které jsou z vhodného materiálu a postavu zpevní. Dekorativní prvky odvedou pozornost k jiným partiím. Ideální jsou modely se zapracovanými korzety. Tmavší barvy mírně uberou na váze, elastické korzetové vyztužení vymodeluje bříško a atraktivní sukýnka rafinovaně skryje boky. Stejnou službu Vám prokáže také pareo.

Za úvahu stojí takzvané tankiny se zapracovanými kosticemi. Jde vlastně o kalhotky a samostatný top. Horní díl plavkové tkaniny dosahuje různé délky, někdy až k úrovni břicha. Tyto plavky ocení především sportovkyně, protože jim umožní věnovat se například plážovému volejbalu bez neustálého hlídání výstřihu. Plavky musí mít vše, co prsa pěkně podpírá a tvaruje. Zaměřte se na široká ramínka, kostice a po stranách nastavitelné nebo měkké košíčky. Na zavazování na šňůrky raději zapomeňte. Větší kalhotky, nebo kalhotky s nohavičkou uberou pár centimetrů přes zadek. Ale pozor! Kalhotky s nohavičkou zároveň opticky zkracují nohy!
                                    
Chlapecká postava
Malé poprsí není nutné skrývat. Lze ho zvýraznit efektem push-up podprsenky, prospějí i nařasené trojúhelníkové košíčky a zajímavé motivy, které přitáhnou pozornost. Nevýrazný pas zamaskujete pomocí pruhu na bocích nebo nízkých kalhotek se zajímavými detaily.
 
Těhotenské plavky
Vybrat si dále můžete speciálně upravené jednodílné plavky pro těhotné, ale také dvoudílné tankiny s vnitřní podprsenkou.

Zdroj: Neckermann.cz

Lydias
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ja som nedávno zistila, že pokým až doslova nekypíme z plaviek, tak chlapom sa páčime skôr v dvojdielnych
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík NO,JÁ TO NEMÁM JEDNODUCHÉ.PROTOŽE MÁM POKAŽDÉ JINOU POSTAVU,PROTOŽE HODNĚ PAPÁM,PAK ZASE DRŽÍM DIETKU,TAK NEJLÉPE BEZ NICH NA NUDYPLÁŽ
Obrázek uživatelky
profil
no pomoc...tak plavky který mi raděj bych na sebe nikdy v životě nevzala....to bych se propadla hanbou..fuuuj
Obrázek uživatelky
profil
já sem se svou postavou vcelku spokojená až na nohy a zadeček to je utrpení..:-( ae tak snažim se to nějak krát jenže jak..:-( tak zkusím tu sukýnku...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles