Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2024
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní obuv na Jaro / Léto 2013

9. 04. 2013 | Trendy
Módní trendy si v létě 2013 hrají s kontrasty grafického potisku, romantické touhy po dalekých krajích a neodolatelného lesku. Oblečení bude průhledné, límce zdobené a rukávy s volánky; ženské krky a výstřihy ozdobí jemné šperky. Ústředními módními tématy je průhlednost, pruhy, patchwork, volány a kovový lesk.

Z hlediska barevných trendů by nemohla být móda léta roku 2013 pestřejší: futuristické metalické tóny, černá & bílá à la šedesátá léta a přírodní odstíny zelené a modré dominují módním molům přehlídek na Jaro / Léto po světě. Lesklé kovové tóny navíc působí vedle černé a bílé kontrastně a upoutají tak pozornost. Módní mola také zaplnily široké pruhy, k nimž se jako základní materiál perfektně hodí džínovina.

Halle BerryLehkost, ženskost, jemnost na jedné straně, elegance a letní extravagance na straně druhé – to jsou dvě módní vlny, které se rozlévají celým světem módy, a ovlivňují tak i podoby kolekcí módní obuvi na sezónu Jaro / Léto 2013. V rámci letošních hitů vedou milované sportovní tenisky a elegantní a zároveň pohodlná obuv na nízké podešvi – k populárním balerínkám se přidávají klasické mokasíny.

Vysoko na žebříčku popularity ale stojí také lodičky, obuv s otevřenou špičkou, sandály a modely na klínovém podpatku. Klínové podpatky propůjčují modelům obrovskou variabilitu; nosí se podpatky korkové i lýkové, sportovní „skryté“ klínky zdobí sportovně – elegantní tenisky, na klínku jsou v nabídce i lodičky a polobotky. Nepostradatelné jsou ozdoby – dekorativní nýty, kovové aplikace a štrasové kamínky. Barevný módní mix sestávající z pastelových zmrzlinových a bonbonových tónů doplňují svítivé, syté a neonové barvy, které vnesou do všeho trochu rozruchu.

Dalším z highlightů letošního jara je také nová kolekce obuvi hollywoodské hvězdy Halle Berry! Modely z kolekce „5th Avenue by Halle Berry“ jsou stále populární nejen díky svému perfektnímu zpracování a jemnosti kůže, ze které jsou vyrobeny, ale také svou cenovou dostupností.

Zdroj, foto: Deichmann


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Módní obuv na Jaro / Léto 2013:

Módní obuv na Jaro / Léto 2013
Módní obuv na Jaro / Léto 2013
Módní obuv na Jaro / Léto 2013
Módní obuv na Jaro / Léto 2013
Módní obuv na Jaro / Léto 2013
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
hlavně,aby byly pohodlné
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ten název je výstižný. Spousta bot je opravdu jen módních a ne na normální nošení.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles