Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nádherné obklady a dlažby Mirage mají ohromné využití

19. 11. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Jako inovativní  výrobce keramických obkladů a dlažeb, které jsou tak krásné, až přechází zrak. Tak je ve světě známá italská společnost Mirage. Keramické imitace mramoru a jiných kamenů, kovu, betonu či dřeva vyrobené dle nejmodernějších digitálních technologií, nejsou jen pouhými obklady a dlažbami do interiéru či exteriéru. Jejich pokrokový design připomíná umělecká díla, která zdobí například prostor za čelem postele, vitrínou či televizí. Z velkoformátových obkladů o tloušťce 6 mm dokonce společnost vyrábí vybavení do koupelen – umyvadla či koupelnový nábytek. Nahlédněte do moderního showroomu Mirage na italském venkově a načerpejte inspiraci pro váš interiér.

obklady a dlažby Mirage

Inspirace. V showroomu Mirage jsou k vidění také velkoformátové obklady v imitaci mramoru a v dalších designech.


Showroom v italském městě Pavullo společnost nedávno významně inovovala. Ukazuje v něm novinky ve svém sortimentu a představuje možnosti, kde všude se mohou keramické obklady a dlažby objevit. A těch alternativ je opravdu požehnaně!

Díky tomu, že Mirage veškeré své keramické imitace koncipuje jako dlažby, se může jakýkoliv design objevit na podlaze i na stěně. V interiéru tak neexistuje místo, kde by se obkladačky a dlažby Mirage nedaly využít.

obklady a dlažby Mirage


I takto mohou vypadat interiéry s využitím keramických obkladů a dlažeb Mirage.



Níže uvidíte detailní příklady využití pro obývací pokoj, ložnici a kuchyň přímo z italského showroomu.


Keramický obklad jako dekor za vitrínou. Kachličky imitující mramor v modré barvě dodávají celkovému designu vitríny ten správný šmrnc. Bez nich by to zkrátka nebylo ono.

obklady a dlažby Mirage


Keramický obklad jako dekor za televizí. I tady je použita keramická imitace mramoru. Na velkém formátu dokonale vyniká struktura mramoru a zeď působí impozantním dojmem. Ideální je použít alespoň rozměr 60x120 cm nebo ještě větší. V současnosti největší dostupný je formát 160×320 cm.

obklady a dlažby Mirage


Keramický obklad za čelem postele. Toto může být skvělá alternativa místo použití obrazu. Stačí si vybrat design, rozměr či barvu dlaždic. Zvolili byste barevnou imitaci betonu na fotografii vlevo, imitaci mramoru do originálního výklenku vpravo nebo jiné řešení?

obklady a dlažby Mirage

Keramický obklad jako police. Keramická dlaždice v imitaci mramoru ve velkém formátu plní na fotografii níže funkci poličky na odložení kuchyňských potřeb do kuchyně. Jak se vám líbí tato inspirace a spojení velkého formátu a malých obkladů ve výklenku? Kombinace moderny a retra je dnes velkým trendem, který u Mirage nesmí chybět.
 
obklady a dlažby Mirage

Keramický obklad jako obložení do kuchyně. I takovéto příklady najdete v showroomu Mirage. Keramické imitace mramoru, betonu či kamene může sloužit k obložení kuchyňské linky, obklady se dají využít také jako pracovní deska do kuchyně kolem dřezu nebo indukční desky…

obklady a dlažby Mirage

Chtěli byste zjistit, jaké různorodé možnosti od Mirage by mohly najít uplatnění i ve vašem interiéru? U nás v Česku je nejvýznamnějším dovozcem interiérových obkladů a dlažeb do koupelny či kuchyně, a také venkovních dlažeb na terasu od Mirage společnost M.B.KERAMIKA.  Specialisté firmy vám na online chatu rádi poradí 7 dní v týdnu dokonce i ve večerních hodinách. Odpověď na jakýkoliv dotaz dostanete obratem.  

obklady a dlažby Mirage

Unikátní koupelnová řešení


Samostatnou kapitolu představují koupelny. Společnost Mirage se totiž při jejich celkovém koncipování stala ve světě doslova fenoménem. A to proto, že nevyrábí pouze koupelnové obklady a dlažby, ale také kompletní koupelnové vybavení. Sprchové vaničky, koupelnový nábytek, umyvadla či obložení sprchového koutu společnost vyrábí z velkoformátových obkladů o tloušťce 6 mm.

Máte konkrétní přání? V M.B.KERAMICE vám rádi představí katalog a doporučí to nejlepší řešení dle vašich představ. Mohou vám také doporučit baterie, sprchy, mozaiky a další doplňky tak, aby vaše koupelna byla dokonalá.

obklady a dlažby Mirage





















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !