Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nej...mládě 2011 - slůně z Ostravy

20. 06. 2011 | 
Nej...mládětem 2011, které se narodilo v 19 českých a slovenských zoologických zahradách do konce května letošní roku, je sloní samička ze ZOO Ostrava. Rozhodli o tom návštěvníci facebookové stránky www.facebook.com/uniezoo, kterou provozuje Unie českých a slovenských zoologických zahrad (UCSZOO). Zájemci mohli v soutěži BabyZOOm 2011 hlasovat v době od 1. do 15. června, celkem se jich zúčastnilo bezmála 700. Uvedl to prezident UCSZOO a ředitel ZOO Liberec David Nejedlo.

„Sloní samička získala absolutní převahu více než 41% hlasů, na druhém místě skončila mláďata outloně malého Cipísek a Cézar ze ZOO Děčín (bezmála 17% hlasů) a třetí místo si odnáší samice prasete savanového Mayda ze ZOO Plzeň (téměř 9% hlasů). Svá mláďata do soutěže nominovalo celkem 14 zoologických zahrad,“ řekl Nejedlo.
 
nej-mlade-roku-2011-slune-ostravaZe všech hlasujících vylosovala Unie zoo 7 šťastlivců, kteří obdrží zajímavé ceny. Absolutní vítěz získá poukaz na zážitkový program Ošetřovatelem v zoo (který se uskuteční v ZOO Liberec) a V.I.P. návštěvu pro 4 osoby v ZOO Ostrava, z níž pochází Nej...mládě 2011. Druhý vylosovaný v pořadí dostane V.I.P. návštěvu pro 4 osoby v zoologické zahradě (účastnící se soutěže) dle vlastního výběru, dalších pět oceněných pak převezme upomínkové předměty.

„V průběhu soutěže navštívilo facebookové stránky UCSZOO přes čtyři tisíce lidí, ne všichni však chtěli podstoupit povinnou registraci, aby mohli hlasovat v soutěži. To hlavní ale je, že lidé se na stránky Unie zoo stále vracejí a pečlivě sledují dění v českých a slovenských zoo. Mají tak možnost vidět unikátní snímky, videa a komentáře odborných pracovníků a také další zajímavosti, které se jinde třeba nedozvědí,“ dodal Nejedlo.

Unie českých a slovenských zoologických zahrad
- založena 1991
- sdružuje 19 českých a slovenských zoo od Plzně až po Košice
- prezidentem je od února 2011 MVDr. David Nejedlo, ředitel ZOO Liberec

Autor fotografie: Pavel Vlček



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles