Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nesmrtelné podvazky jsou opět ve hře. Jak si vybrat ty správné?

4. 02. 2021 | Pro ženy
Podvazky plní čistě praktickou funkci, přesto je dokázaly tanečnice kankánu zafixovat v myslích jako erotický symbol. Pod pojmem podvazky dnes rozumíme nejen podvazky samotné, ale také pás, který je uchycuje. Tato kombinace by měla patřit do šatníku každé ženy. Na rozdíl od punčocháčů vám totiž nabídnou více svobody a samozřejmě i lépe vypadají.

Ne všechny ženy nosí punčochy s oblibou a byla by škoda přijít o možnost obléknout šaty či sukni v chladnějších měsících. V takových případech doporučujeme zakoupit podvazky, které díky páskům udrží silonky na svém místě a zároveň zajistí dostatek volnosti v pohybu.

Čas přiznat podvazkům jejich praktičnost


podvazkyNesporná výhoda podvazků oproti punčocháčům je komfortnější a hygieničtější nošení, které na nějakou dobu ustoupilo do pozadí. Při jejich upřednostnění se budete méně potit a určitě vám také přidají na sebevědomí. Podvazkový pás drží vše na svém místě a vy se nemusíte o nic starat. Nemusí vždy ale plnit jen praktickou funkci. Mnohé ženy si podvazky kupují i jen jako skrytý doplněk, který jim zvedne sebevědomí. Proto existují také podvazky, ke kterým není nutné punčochy vůbec nosit. Jen dávejte pozor na krátké sukně a sezení. Možná se úplně nehodí, aby podvazky vykoukly na poradě s nadřízeným nebo na třídních schůzkách.


Na co myslet při výběru podvazků


Při nákupu si pečlivě zkontrolujte doporučenou velikost s vlastní mírou. Současně se ujistěte, že podvazky kompletujete se správnými punčochami. Menší velikost punčoch by se vám nepříjemně pnula, nošení by nebylo komfortní a u punčoch by hrozilo protržení. Podvazků se vyrábí nespočet, a tak vezměte do úvahy, jak často je chcete nosit a jaké provedení se hodí k vašemu spodnímu prádlu. Pokud oblékáte pestrobarevné prádlo, sáhněte ideálně po neutrální černé. Dokonce si můžete být jistá, že černé podvazky budou vypadat skvěle i k tělovým kalhotkám. Zároveň si podvazky dobře prohlédněte, základem by mělo být, aby šly všechny popruhy velikostně upravovat. A kde se vlastně vzaly?


Rytířský řád na důkaz důležitosti


Podvazky začaly ženy používat zhruba ve 14. století a jejich cílem bylo pomoci zachytit a upevnit punčochy na svém místě. Nejčastěji zmiňovaná legenda praví, že tabu z nich smyl anglický král Eduard III., když se snažil zachránit svou služebnici. Ta se dostala na plese do trapné situace poté, co jí podvazek stále padal. Zastal se jí a slíbil, že podvazkům dodá na důležitosti. I proto zanedlouho poté založil Podvazkový řád – nejvyšší rytířský řád Velké Británie.

Smyslný symbol podvazků


Ve 20. století se začalo nošení podvazků rozšiřovat a tanečnice kankánu z nich nakonec vytvořily symbol plný vášně. I dnes převažuje ve společnosti názor, že podvazky se hodí jako součást podmanivého kompletu luxusního spodního prádla na večer, na němž ženám opravdu velmi záleží. Podvazky spolu s podvazkovým pásem tvoří kombinaci, která zbaví slov jakéhokoli muže.


Zdroj, foto: Paon


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !