Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Otestujte s námi balíčky produktů Frosch pro udržitelný úklid

29. 10. 2020 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Udržitelnost. Pojem, který čím dál více slýcháváme ve spojení s ekologií, módou, stravováním a celkovým životním stylem. Začít s kroky, které jsou ohleduplné k životnímu prostředí však není těžké. Vyzkoušejte úklid s ekologickými čisticími prostředky Frosch.

Značka Frosch už od počátku svého vzniku v roce 1986 prosazuje ochranu lidského života a životního prostředí s pomocí velmi účinných a současně k člověku i planetě šetrných receptur. Během svého působení Frosch tuto filozofii zaměřil nejen na receptury, ale na kompletní výrobu a životní cyklus výrobků.

Produkty Frosch, se zelenou žabičkou na obale, jsou postaveny na přírodní bázi. Soda, ocet citron a další důvěrně známé látky ve vyváženém složení jsou účinné, v přírodě zcela biologicky odbouratelné, a navíc bezpečné pro vás a váš domov.

čističe Frosch

Výrobky jsou přátelské k životnímu prostředí jak svým složením, tak i obalem, který je standardně vyroben z recyklovaného plastu a je opětovně recyklovatelný. Ekologická je i samotná výroba, která probíhá s cílem co nejnižší spotřeby energie. Zároveň jsou maximálně využívány přírodní obnovitelné zdroje energie – solární panely, geotermální a větrná energie.



Otestujte ekologické čističe Frosch, se kterými vyčistíte každý kout vašeho domova a provoníte váš byt svěží vůní citrusů.


Produkty Frosch k testování


Frosch hygienický čistič lednic1. Frosch Hygienický čistič lednic a jiných kuchyňských povrchů
(300ml; 105,90 Kč )

Speciální čistič na všechny kuchyňské povrchy. Zaručuje hygienickou čistotu a bezpečnost při použití v blízkosti potravin. Výrobek je přátelský k čištěným povrchům i přírodě.
Receptura s výtažky z jalovce byla vyvinuta speciálně pro uspokojení hygienických požadavků v kuchyni. Účinně likviduje nečistoty, zbytky jídla, živnou půdu pro bakterie a pohlcuje pachy. Výrobek je ideální pro čištění lednice, mikrovlnky, krájecích prkének, pracovních ploch a ostatního kuchyňského nábytku. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.


Frosch Čistič na koupelny

2. Frosch Čistič na koupelny a sprchy s citrónem
(500ml; 94,90 Kč)

Přírodní čistič na koupelny a sprchy s kyselinou citronovou odstraňuje odolný vodní kámen i usazené nečistoty. Zanechává svěží citronovou vůni.
Silný čistit na bázi kyseliny citronové si poradí s vápenatými usazeninami, se skvrnami, zbytky mýdla a dalšími nečistotami v koupelně. Využijete ho pro čištění umyvadel, sprch, van nebo kachliček. Zanechává lesk a svěží citronovou vůni a je přátelský k čištěným povrchům i přírodě. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.



Frosch Multifunkční3. Frosch Multifunkční čistič na lesklé povrchy
(500ml; 105,90 Kč )

Multifunkční čistič s přírodním složením na všechny druhy lesklých povrchů – od nábytku, až po televizní obrazovky a chytré telefony. Čistí, odmašťuje, dodává povrchům lesk beze šmouh a zanechává příjemnou vůni díky obsahu pomerančového oleje.
Přírodní čistič využijete na všechny druhy hladkých povrchů. Vysoce účinné složení na bázi Clariant Sunliquid® Bio-Spiritu získaného z celulózy z lokální odpaní slámy, zajišťuje čistotu a zářivý lesk bez šmouh na skle, kovu, mramoru, plastu, dřevěném povrchu (voskovaném nebo lakovaném) a akrylátech. Je obzvláště vhodný pro televizní a počítačové obrazovky, tablety, smartphony, stoly, kuchyňské povrchy, vysoce lesklý a syntetický nábytek i automobilové palubní desky. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.


Frosch Čistící krém
4. Frosch Čistící krém s výtažky z pomerančové kůry
(500ml; 64,90 Kč)

Čisticí krém odstraňuje veškeré druhy odolných kuchyňských a koupelnových nečistot, a to zejména na keramických, smaltovaných, skleněných plochách i na površích z nerezové oceli, na sporácích a sklokeramických varných deskách.
Tajemství čisticího krému je kombinace mramorové moučky a výtažků z pomeranče. Díky rostlinnému složení si poradí se zaschlými nečistotami i mastnotou. Po použití zůstává hygienická čistota a příjemná vůně pomerančů. Produkt je šetrný k pokožce a k čištěným povrchům. Obal je recyklovaný a opětovně recyklovatelný. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.


Frosch Universální čistič

5. Frosch Univerzální čistič Pomeranč
(750ml; 69,90 Kč)

Univerzální čistič na podlahy a většinu omyvatelných ploch v domácnosti. Díky přírodním rozpouštědlům z pomerančové kůry důkladně odstraňuje mastnotu, nečistoty a zanechává příjemnou vůni.

Všestranný čistič důkladně odstraňuje nečistoty a mastnotu. Složení s povrchově aktivními látkami z pomerančové kůry navíc zanechává svěží vůni citrusů po každém použití. Velmi dobrá snášenlivost čističe s pokožkou byla potvrzena dermatologickými testy. Produkt je po použití zcela biologicky rozložitelný. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.




Otestujte s námi čističe Froschtestování čističů Frosch


Líbí se Vám drogerie a čističe Frosch ?

10 z Vás otestujte čističe Frosch


Deseti z vás nyní nabízíme k testování zcela ZDARMA výrobky Frosch. Po týdenním testování vás budeme kontaktovat emailem s dotazníkem a budeme rádi, když se podělíte s ostatními čtenářkami o vaše zkušenosti.

Máte zájem o testování - napište nám, proč právě Vy byste měla ekologické produkty Frosch testovat a zda některé z nich již používáte!

Piště do 6.11.2020 - MOŽNOST PŘIHLÁSIT SE K TESTOVÁNÍ BYLA UKONČENA, NYNÍ PROBÍHÁ VÝBĚR, ČTENÁŘKY BUDOU PO VÍKENDU KONTAKTOVÁNY.
Děkujeme vám za zájem, přihlásilo se vás opravdu mnoho.
Vaše Chytrá Žena




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil

2. Diamanty
Obrázek uživatelky
profil
1x
Obrázek uživatelky
profil
druhé
Obrázek uživatelky
profil
DruhéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
3xSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles