Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přívěsky ve znamení zvěrokruhu

3. 11. 2021 | Trendy
-Komerční sdělení-

Zásadní věc pro koupi přívěsku se znamením zvěrokruhu je samozřejmě datum narození. Tento univerzální šperk, který je často označován za unisex přívěsek, patří stále k velmi oblíbeným kouskům.

Význam zvěrokruhu


Zvěrokruh je pás táhnoucí se na nebeské sféře. Změny v přírodě odjakživa ovlivňovali chování lidí, a to v závislosti na postavení Slunce k planetě Zemi. To vedlo dávné astrology k rozdělení pásu na 12 stejných obdélníkových dílů, neboli zvířetníková znamení. Každému přidělili určité charakterové vlastnosti, které jsou pro dané období a znamení typické.


Proč právě znamení zvěrokruhu?


Jedná-li se o dárek pro blízkou osobu, je vybíraní o poznání lehčí. Nemusíte znát oblíbenou barvu či koníčky. Zlatý přívěšek znamení zvěrokruhu jasně udává období, v kterém se ona osoba narodila. Další výhodou je univerzálnost a nadčasovost tohoto přívěsku. Padne ženám, ale i pro muže je tento šperk velmi vhodný. Stačí si vybrat odpovídající rozměr a dárek je na světě.

Pro ty co příliš neholdují žlutému zlatu je další možností přívěšek z bílého zlata znamení zvěrokruhu. Cenově se od sebe nijak zásadně neliší a bílé zlato je navíc o něco tvrdší drahý kov. Na českém trhu se šperky jsou tyto přívěsky vyráběny ze 14-ti karátového zlata o ryzosti 585/1000.
Přívěsky ve znamení zvěrokruhu

Zpracování a povrchové úpravy


Výsledné provedení a tvary těchto přívěsků nabízejí širokou paletu druhů. Základem je symbol znamení zvěrokruhu, vyobrazený na zlaté ploché destičce. Často je přívěsek zdoben rytinou s latinským nebo českým názvem onoho znamení. Nápis i symbol však může být do destičky prořezávaný.

Povrchové úpravy už jen dolaďují výsledný efekt. Jedná se např. o kombinaci lesku a matu. Jiné přívěsky bývají vybrušované, což jim dodá jemný třpyt. Nebo kombinace více barev zlata. Žluté zlato s červeným patří k nestárnoucí klasice. Ovšem žluté zlato s moderním bílým zlatem je poptáváno o poznání více.

Rada na závěr


Důležité je zamyslet se, zda bude nový přívěsek zdobit ženu či muže, a k tomu zvolit vhodný zlatý řetízek. Ženy vyhledávají jemné řetízky oproti mužům, kterým sluší řetízky masivnější. Proto vybírejte pánské přívěsky s větším očkem na provlečení silnějšího řetízku. Dámské přívěsky mohou být více zdobné a v jemnějším provedení. Jistě budete mít při výběru šťastnou ruku a tímto dárkem potěšíte blízkou osobu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles