Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pusťte si přírodu do ložnice

8. 12. 2012 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Současný trend návratu k přírodním produktům se netýká jen jídla, ale také kosmetiky, oblékání a vlastně všech oblastí lidského života. Každý jistě toužíme pustit alespoň kousek přírody do svého života a žít tak o něco harmoničtěji. Víte, jak může příroda zlepšit například kvalitu vašeho spánku?

Chtějte od své matrace víc

Pro dobré spaní je základem kvalitní matrace do postele. Víte, co od ní očekávat? Pohodlí a správnou tvrdost, aby vás z ní nebolela záda? To ale nestačí. Chtějte víc. Vaše matrace může mít řadu dalších užitečných vlastností díky použití přírodních materiálů při její výrobě.

Bambus

Ačkoliv to může někoho překvapit, bambusová vlákna dokážou velice pozitivně ovlivnit kvalitu vašeho spánku. Bambus má přirozenou schopnost pohlcovat až 4krát více vlhkosti než bavlna. Proto jeho přítomnost v potahu matrace zmírňuje nadměrné pocení během noci. Vy se tak nebudete během spánku budit a ranní vstávání bude o dost příjemnější.

matraceTato původem asijská rostlina se vyznačuje také silnými antibakteriálními schopnostmi. Dokáže zničit až 70 % bakterií a potenciálních alergenů a současně bránit jejich množení.

Aloe vera

Účinky aloe vera na naši pleť i celý organizmus všichni dobře známe. Někdo si tuto nenáročnou rostlinu dokonce sám pěstuje doma. Její přítomnost v potahu matrace pečuje o naši pokožku a má příznivý vliv na celkový imunitní systém. Podobně jako bambus má i aloe antibakteriální a dokonce i protivirové vlastnosti.

Stříbro

Pokud jste nároční na čistotu, určitě nechcete opomenout hygienické zásady ani během spánku. Dlouhodobou ochranu před mikroby vám zajistí stříbrná vlákna obsažená v potahu matrace. Jistě oceníte i schopnost stříbra předcházet vzniku a udržení se nepříjemných pachů. Díky tomuto zázračnému kovu budete každý večer uléhat do svěží a hlavně čisté postele.

Komu příroda nestačí

Pokud dáváte přednost moderním technologiím a materiálům před těmi tradičními, sáhněte po karbonu. Přesněji po karbonových vláknech. Tento materiál má výborné antistatické účinky a zabraňuje tak hromadění prachu. Kde není prach, nejsou ani prachoví roztoči, kteří mohou být nebezpeční pro naše zdraví.

Nyní už víte, že pohodlí při spánku není jediným kritériem výběru matrace. Myslete i na své zdraví a chraňte se před všudypřítomnými roztoči a bakteriemi. Uvidíte, že výběr matrace s přírodními materiály prospěje i vaší psychice a vám se bude usínat jako v pohádce.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pusťte si přírodu do ložnice:

Pusťte si přírodu do ložnice
Pusťte si přírodu do ložnice
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Sestra si nedávno koupila matraci s olejem ze skočce obecného, tak prý něco bio, a je nesmírně spokojená - takže tip pro bio milovníce: http://www.matrace-best.cz/cs/eshop/matrace-do-postele/matrace-z-bio-peny/matrace-natural-soya.html Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles