Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Udržitelný úklid domácnosti se značkou Frosch

10. 11. 2022 | Domácnost
-Komerční sdělení-
Frosch








Značka s nezaměnitelnou žabičkou v logu spatřila světlo světa v roce 1986 a od začátku byla průkopníkem ekologického hnutí. V polovině 80. let, kdy bylo téma ekologie ještě v plenkách, byla první značkou ekologické drogerie, která přiváděla pozornost spotřebitelů k tomuto tématu.

A nyní se nejspíše ptáte…

udržitelný úklid s FroschCo činí značku Frosch udržitelnou?


Organická kvalita není pro Frosch pouhou frází a udržitelnost se netýká pouze složení produktů jako takových, nýbrž i obalů a celého výrobního procesu.

Roku 2012 vznikla takzvaná „iniciativa Frosch“, tedy projekt, který má za cíl hledat nová výrobní a distribuční řešení s cílem ochrany životního prostředí a udržování zdrojů. Součástí je například recyklační iniciativa, která se zabývá jak jinak než recyklací a udržitelností životního cyklu obalu. Ohodnocením těchto snah byl pro Frosch certifikát Cradle to Cradle®, tedy v překladu od kolébky do kolébky. Tento certifikát je udělován produktům a značkám, které svůj obalový materiál udržují v uzavřeném cyklu. Tedy vše, co vyprodukují je znovu zrecyklováno a použito k další výrobě.

Frosch proto neustále inovuje své obalové materiály tak, aby dosáhl 100% recyklovatelnosti produktů. Výsledkem je tedy plně recyklovaný a recyklovatelný obal. Nově si můžete povšimnout, že víčka produktů Frosch mění svou barvu ze zelené na průhlednou. Za tímto rozhodnutím nestojí vizuální stránka, nýbrž využitelnost použitého plastu k další recyklaci. Ze zeleného plastu může vzniknout pouze opět zelený nebo černý plast, zatímco průhledný plast má daleko širší využití. I barviva a inkoust na etiketách je vybírán tak, aby nekontaminoval životní prostředí v průběhu výrobního procesu.

udržitelný úklid FroschZde však snahy značky nekončí. Evropská kultivační iniciativa je zaměřena na to, aby značka Frosch své složky získávala primárně z udržitelných a obnovitelných evropských zdrojů. Produkty obsahují čisticí složky jako jsou ocet, citrusy, jedlá soda a pečující složky jako aloe vera nebo mandlový olej.

Produkty Frosch ale nejsou jen přírodní, ale i účinné v boji proti skvrnám a nečistotám. Proto jsou nezbytné takzvané surfaktanty, které umožňují sloučení tuku s vodou, díky čemuž dochází k očištění skvrn z povrchů. Tradiční čističe většinou využívají surfaktanty na bázi ropy. Produkty Frosch obsahují surfaktanty z obnovitelných rostlinných zdrojů převážně evropského původu. Řepkový, lněný a slunečnicový olej pochází z Německa nebo severní Evropy a olivy jsou pěstovány v Evropě jižní.

Cílem značky Frosch je činit ekologii dostupnou a snadnou. Protože velké změny začínají v domovech nás všech.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík--Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle