Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babicovy dobroty - tyrolská pánev

fotka Babicovy dobroty - tyrolská pánev
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Babicovy dobroty - tyrolská pánev:

400 g spätzlí  | 400 g krkovičky  | 1 cibule  | 50 g eidamu  | 50 g nivy  | 1 kelímek smetany  | podle chuti sůl  | podle chuti petrželka  | podle chuti pepř

Postup přípravy receptu Babicovy dobroty - tyrolská pánev:

Krkovičku nakrájíme na nudličky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a zrychla opečeme. Trošku osolíme a opepříme. Přidáme nakrájenou cibuli a po chvíli i uvařené spätzle. Posypeme nastrouhaným eidamem, nakrájenou zelenou petrželkou a nivou.

Až se nám sýr trochu rozteče, zalijeme 10% smetanou a necháme chvíli dojít, aby se sýr spojil s nudlemi a se smetanou a budeme podávat. V Rakousku se obvykle servíruje na pánvi nebo na pekáčku.



Čtěte také náš článek o cooking show Babicovy dobroty, ve kterém najdete i všechny Babicovy RECEPTY - vstupte ZDE


Zdroj: TV Nova


Fotky receptu Babicovy dobroty - tyrolská pánev:

Babicovy dobroty - tyrolská pánev
Fotky vložil: admin 
Hodnocení receptu Babicovy dobroty - tyrolská pánev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !