Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaměřeno na: Nejžhavější trendy pánské módy

13. 06. 2017 | Pro muže
-Komerční sdělení-

Nebojte se, nezahltíme vás zbytečnými módními výstřelky. Ale raději vám prozradíme, jak doplnit základní pánský šatník tak, aby byl trendy za všech okolností!

Bundu, nebo sako?


Lehká bunda na jaro a léto je samozřejmostí. Ale zapomeňte na šusťákovky nebo jiné příšery. Stejně lehké a mnohem módnější jsou bombery! Vybírejte především z veselých barev – pro pány ideální barvy mohou být modrá, červená, či zelená.

Tip: Klasická kombinace džínových kalhot, trička a pánského saka je nepřekonatelná a z módy nikdy nevyjde. Pohrajte si s délkou nohavic, barevností ponožek či ohrnutými rukávy. A klidně k saku obujte bílé tenisky – ty jsou totiž také v kurzu!

Při výběru saka se zaměřte na krátké, úzké střihy na dva knoflíky a úzké klopy. Saka lze využít jak do oblasti bussines, tak i pro neformální módu. Co se týká barev, důležitými odstíny jsou šedá a modrá. Nebraňte se ale ani výraznějším odstínům.

nejžhavější trendy pánské módyA co pod sako?


A co se lépe hodí pod sako nežli pánské košile? Na jaro se převážně hodí úzké košile s jemným vzorováním. Stejnou parádu ale uděláte i v tričku s výrazným vzorem. Volte z kombinací pruhů a proužků s pestrými barvami. Moderní je stále i námořnický styl.

Tip: Polo trička bodují na celé čáře! A nejlépe vypadají v ledabylém stylu doplněné třeba stylovými slunečními brýlemi.

Kalhoty


Letošním hitem jsou opět samozřejmě džíny, které zejména mužská strana ocení. Mohou být volnější či skinny, záleží opět jen na vás. Z barev bychom volili spíše světlejší odstíny. Největší bombou jsou však roztrhané džíny. Takže se toho nebojte!

Tip: Výhodou džínů je, že se hodí ke každému oblečení, proto je sladění celého outfitu velmi jednoduché.  




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zaměřeno na: Nejžhavější trendy pánské módy:

Zaměřeno na: Nejžhavější trendy pánské módy
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !