Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zimní trendy: bižuterii ovládl punk, u hodinek vsaďte na odstíny lesních plodů

27. 12. 2018 | Trendy
Zatímco letní trendy hlásaly v oblasti šperků návrat k devadesátým rokům, v zimě se oživí fenomén punku. Odnímatelné piercingy, nošení jedné náušnice nebo stříbrné řetězy jsou hity zimy 2016/2017. Oproti tomu hodinkám vévodí spíše střídmost a minimalistické modely. Řemínky by měly být v odstínech lesních plodů či s květinovými motivy.

Punk is not dead

Spojovacím prvkem zimních trendů v bižuterii je letos punk. U jeho zrodu stála britská módní návrhářka Vivienne Westwood, která se ho rozhodla nyní oživit. V zimě se proto nebojte být za rebelku s odnímatelnými piercingy v nose i uchu. V kurzu jsou také stříbrné řetězy na krk s velkými oky a ikonický symbol punku - spínací špendlík. Na francouzském Fashion weeku se návrháři nebáli jít do extrémů a modelkám na uši zavěsili dokonce kancelářské sponky. Stejně jako v módě, tak i v bižuterii je populární vrstvení. Na uši, krk i zápěstí si proto neváhejte navrstvit více šperků naráz.

žena s prsteny

Perly už nejsou záležitostí starších dam

Nesmrtelnou klasikou jsou perly, jejichž majitelka byla vždy považována za dámu. Z toho vznikl předsudek, že tento druh šperku náleží pouze starším ženám.

Letošní trendy se postaraly o punkovou revoluci - malé nebo velké perly na krk i zápěstí se nebojte kombinovat s vojenskými či sportovními bundami. I zde je na místě vrstvení - noste vícero perlových náhrdelníků najednou. Vytvoříte tím maximalistický efekt, který podtrhněte pomocí kabátů s jednoduchými střihy.


Ztratila jste náušnici? V zimě budete za hvězdu

Věci, které jsou do páru, se pro nás stávají v případě ztráty jednoho kusu nepoužitelné. Udavatelé módních trendů využili situaci ve prospěch dam, které často ztrácejí své šperky. Letos v zimě je totiž trendy nošení pouze jedné náušnice. Nošení jedné náušnice však stále udržujte v punkovém stylu. Nebojte se proto sáhnout po extravagantních a masivních modelech - například z peří, dlouhých štrasových kamínků nebo velkých kruhů. Trendy je nošení také pouze jedné perleťové náušnice.

Letos vám zima být nemusí, šperky oblékněte přes rukávy

Zatímco letní počasí dovoluje ukázat na obdiv veškerou bižuterii, v zimě je to komplikovanější. Dlouhé rukávy totiž často zakryjí zajímavé druhy šperků. Na přehlídce ve Francii se poprvé objevil trend, který v zimě velí nošení náramků, řetízků i prstenů přes oblečení. Největší problém nastal vždy u rukavic, protože právě ony skryly prsteny a řetízky. Letos si masivní prsten, ideálně s nějakým velkým kamenem, a zlaté či plastové náramky oblékněte přes rukavice. Náramky a řemínky se nebojte umístit výš, než je obvyklé. Pokud to jejich tvar umožňuje, noste je nad loktem.

V zimě budou vaše hodinky nepřehlédnutelné  

V oblasti dámských hodinek velí zimní trendy minimalistické modely, masivní ciferníky proto raději odložte na jiné období. Pro letošní zimu je hitem růžové zlato a hodinky v barevných odstínech lesních plodů - tedy fialové, červené a růžové. Stejné barvy vévodí i přehlídkovým molům, takže se nebojte použít stejné odstíny hodinek i výsledného outfitu. Zimní trendy velí ženám, aby se nebály projevit svou osobnost. Pokud jste veselá a optimistická, zvolte modely hodinek s barevnými řemínky, které mezi studenými zimními barvami vyniknou. Pokud jste naopak rozvážná, sáhněte po vintage modelech s květinovými motivy. Motiv květin se může objevovat jak na ciferníku, tak na řemínku.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zimní trendy: bižuterii ovládl punk, u hodinek vsaďte na odstíny lesních plodů:

Zimní trendy: bižuterii ovládl punk, u hodinek vsaďte na odstíny lesních plodů
Zimní trendy: bižuterii ovládl punk, u hodinek vsaďte na odstíny lesních plodů
Zimní trendy: bižuterii ovládl punk, u hodinek vsaďte na odstíny lesních plodů
Zimní trendy: bižuterii ovládl punk, u hodinek vsaďte na odstíny lesních plodů
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkné šperkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles