Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bepanthen Sensiderm krém – dokáže ulevit svědění už za 30 minut

10. 01. 2024 | Dětské nemoci
-Komerční sdělení-

Bepanthen Sensiderm krém zkvalitní spánek nejen vašeho děťátka, ale i váš


Dětská pokožka bývá leckdy nevyzpytatelná. Nikdy nevíte, kdy se na kůži vašeho miminka objeví nějaká vyrážka, zarudnutí či atopický ekzém, který způsobí mimo jiné nepříjemné svědění. A právě kvůli tomu pak nemůže miminko plnohodnotně spát. Rychlým a snadno dostupným řešením může být Bepanthen Sensiderm krém. Dokáže ulevit od svědění již za 30 minut. Díky tomu se vyspí nejen miminko, ale i vy.

Bepanthen Sensiderm krém – dokáže ulevit svědění už za 30 minutKaždá maminka má svou domácí lékárničku na všechny obvyklé nepříjemnosti, které by se mohly miminku přihodit. Nechybí teploměr, něco na snížení horečky, proti příznakům alergie a také na poměrně běžné a nepříliš závažné problémy s pokožkou typu vyrážka, svědění, zarudnutí nebo atopický ekzém.

Co od přípravku na tyto kožní neduhy očekáváte? Nejspíše všechno v jednom. To znamená, aby krém rychle zafungoval a znatelně zmírnil do pár minut svědění, aby kůži krásně zvláčnil a napomohl ji regenerovat a aby se skvěle roztíral a vstřebával. Určitě by bylo dobré, kdyby se jím mohli natírat už i novorozenci, ale například také těhotné a kojící ženy. A pak taky aby se mohl namazat kamkoliv na těle včetně očních víček.

Bepanthen Sensiderm pomáhá podrážděné a atopické pokožce


Myslíte si, že je nemožné, aby všechno splňoval jeden jediný krém? Přesvědčte se samy a vyzkoušejte Bepanthen Sensiderm krém, který si maminky velmi chválí. Je jedinečný tím, že snižuje nutkavou potřebu se škrábat max. do 30 minut od užití. Díky této unikátní vlastnosti se miminko v klidu vyspí – Bepanthen Sensiderm krém zaručuje až 7 hodin spánku nerušeného svěděním.

Bepanthen Sensiderm krém Jak přesně krém funguje?

Díky obsahu panthenolu a speciálním laminárním lipidovým technologiím poskytuje narušené kožní bariéře chybějící lipidy (např. ceramidy). Ke zvýšení hydratace dodává fyziologické hydratační látky a přirozeně pečující lipidy, což umožňuje obnovení kožní bariéry a vede k úlevě od svědění. Pokud bychom to zjednodušili, krém Bepanthen Sensiderm podporuje hydrataci a regeneraci ochranné kožní bariéry, čímž napomáhá jejímu hojení. Krém se perfektně nanáší, dobře vstřebává a mohou se jím natřít dokonce i oční víčka. Navíc ho můžete používat dlouhodobě.

S čím vám tedy Bepanthen Sensiderm krém pomůže? Se zmírňováním svědění, zarudnutím pokožky a příznaků atopického ekzému. Pokud máte doma ekzematiky, atopiky, děti se suchou svědící kůží, namažte je tímto krémem, který jim poskytne jemnou a šetrnou péči. Neobsahuje parfémy ani konzervační látky. Proto je možné Bepanthen Sensiderm krém aplikovat na pokožku novorozenců, těhotných i kojících žen. 
 
Pečlivě čtěte návod k použití. Bepanthen Sensiderm krém je zdravotnický prostředek na úlevu od příznaků atopického ekzému.
Bepanthen Sensiderm krém















Více informací o produktu a inspiraci, 

jak pečovat o pokožku najdete na www.bepanthen.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !