8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ETA potvrzuje, že je v Čechách opravdu doma

15. 10. 2012 | Technika
-Komerční sdělení-

ETA a.s., tradiční a nejznámější značka domácích spotřebičů v České a Slovenské republice v letošním roce dokazuje, že je v Čechách opravdu doma. Po několikáté změně majitelů, ředitelů a vedení se jeví jako stabilizovaná a zcela jistě nakročená tím správným směrem.

V roce 2012 se zatím Etě podařilo získat hned několik prvenství, významných projektů i projektů, které pomáhají. ETA je dle průzkumů nejznámější značkou malých domácích spotřebičů.

ETA, tady je doma.Co se letos v Etě vše podařilo?


Připomeňme, že ETA má od loňského listopadu nového, majitele firmu HP Tronic Zlín, leadra a významného distributora na trhu s domácími spotřebiči a elektronikou. Dle neauditovaného výsledky za první polovinu letošního roku, ETA velmi zúžila ztrátu a míří do kladných čísel a ke kladnému hospodářství. Společnost se zapojila do několika charitativních projektů a tím nejvýznamnějším je zcela jistě charitativní kalendář Hodnoty času ve spolupráci s domovem seniorů Drachtinka v Hlinsku.

Dalším významným projektem se v roce 2012 stává spolupráce s Národním technickým muzeem v Praze. ETA se stává partnerem expozice Technika v domácnosti. Jedná se o retrospektivní výstavu produktů různých značek z dob dávno minulých do současnosti. Dále společnost zapůjčila produkty pro putovní výstavu Jak Fingerhut k Náprstkovi přišel.
Národní technické muzeum v Praze

A teď několik průzkumů:

ETA získala prvenství a několik umístění v soutěži IEA2012, jedná se o soutěž, kdy porota hodnotí nejefektivnější marketingové řešení. Více informací na stránkách Ety.

Dle nejnovějších průzkumů veřejnosti je ZNALOST značky ETA vnímána takto: značku ETA si spontánně vybaví 84 % Čechů, přímo  na 1. místě  zmíní značku  62 % Čechů. ETA je  nejznámější značkou malých domácích spotřebičů, s nápovědou (ze seznamu) značku zná 98 % všech Čechů. Větší povědomí o portfoliu značek elektrospotřebičů mají ženy než muži a 77 % z nich vlastní alespoň 1 výrobek  ETA.

ETA, tady je doma.


Více na www.eta.cz nebo www.facebook/eta.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku ETA potvrzuje, že je v Čechách opravdu doma:

ETA potvrzuje, že je v Čechách opravdu doma
ETA potvrzuje, že je v Čechách opravdu doma
ETA potvrzuje, že je v Čechách opravdu doma
ETA potvrzuje, že je v Čechách opravdu doma
ETA potvrzuje, že je v Čechách opravdu doma
ETA potvrzuje, že je v Čechách opravdu doma
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Dnešní ETA už není to pravý český výrobek
Obrázek uživatelky
profil
Staré spotřebiče byly opravdu kvalitní, kam se na to hrabou ty dnešní.
Obrázek uživatelky
profil
Já bych řekla bývávalo.......... Značka Eta těží z dlouholeté tradice - za
bývalého režimu jiná značka nebyla vidět leda z tuzexu, věci se dělaly trvanlivě, aby vydržely hodně let. Měli jsme robota a byl xkrát v opravě, ale tenkrát se to dělalo, že byly kvalitnější materiály a šlo opravovat. Dnes bohužel Eta má jen tu značku, vše je z Číny k její škodě a v Hlinsku je jeden člověk, který opravuje rozbité věci v záruce, jak nám sdělili.
Obrázek uživatelky
profil
Staré výrobky od Ety, co se vyráběly v Čechách dobrý, ale nové hrůza. Výrobce v Číně, opravit samozřejmě nic nelze. To není výrobce, který tu je doma, ale přebalovač čínských šmejdů, který tu je doma prostě proto, že tu je pro podobné podvodníky ráj.
Obrázek uživatelky
profil
Mám doma vysavač a mixér od Ety už přes 25 let a zatím mě tato značka nezklamala
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles