Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.05. 2024
Dnes má svátek Filip
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ideální vánoční dárek? Co vás zbaví starostí.

29. 11. 2011 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Tato otázka padá rok co rok a odpověď na ni se hledá stále hůř. My vám letos rozhodování ulehčíme. Máme pro vás totiž tip na geniální vánoční dárek, který zbaví vaše blízké starostí s vysáváním. Robotický vysavač iRobot Roomba.

Někdo vánoční dárky řeší s prvními sněhovými vločkami, někdo na další Vánoce začne myslet ve chvíli, kdy balicí papír z posledního dárku zmizí v odpadkovém koši (ano, jsou i tací). Někdo na Vánoce úplně kašle a někdo řeší dárky návštěvou supermarketu 24. prosince odpoledne. Je celkem fuk, kdy se rozhodnete řešit letos dárky vy, hledáte-li však inspiraci, máme pro vás skvělý tip.

iRobotNa vysávání jsou tady roboti

Tento tip se týká se vysávání, té neoblíbené činnosti, která se musí provádět od dob, co byty a domy ovládl prach a co si někdo uvědomil, že těm drobným pozůstatkům jídla, oblečení nebo lidí (vlasy a nehty) se bude říkat smetí. Smetí musí z podlah a koberců pryč, a proto vznikly vysavače. Úžasní pomocníci, kteří mají přesto jednu nevýhodu. Potřebují vedení, prostě kapitána a zároveň tažnou sílu, která je provede domácím bludištěm.
Člověka tyhle procházky domem s vysavačem baví do té doby, dokud neobjeví barevný svět plný mnohem lepších a úžasnějších činností jako sport na čerstvém vzduchu, návštěva kina, divadla nebo výlet s rodinou na hory a milion dalších. Pak se vysávání promění v neskutečnou otravu. No, a jelikož tahle otrava kdysi stihla i chytré hlavičky a specialisty na robotiku z americké firmy iRobot, vymysleli řešení v podobě robotického vysavače.

Ještě lepší Roomba nové série 700

iRobotRobotický vysavač nepotřebuje kapitána, ani palubního důstojníka a dokonce ani dozor. Prostě ho jednou zapnete či naprogramujete, jdete sportovat nebo se bavit a po návratu domů vás čeká vysátý byt. Že to takto funguje, neslyšíte určitě poprvé. Robotické vysavače se staly vánočním hitem už vloni a dokonce předloni. V USA se robotické vysavače iRobot Roomba úspěšně prodávají dokonce od roku 2002. V roce 2011 ovšem došlo k další zásadní změně.

Společnost iRobot představila v lednu na veletrhu CES v Las Vegas zcela novou generaci robotického vysavače Roomba série 700. Ta posouvá laťku celého robotického vysávání zase o kus výš a tím šetří svým majitelům ještě více času. Nová Roomba série 700 (aktuálně můžete v Česku zakoupit modely 770 a 780) přichází s celou řadou novinek, které se budou vám i nakonec i vaší podlaze nebo kobercům moc líbit.

iRobotNová Roomba série 700 se například díky vylepšené čistící hlavě druhé generace dokáže daleko lépe přizpůsobit různým typům vysávaných povrchů. Veškeré prachové částečky zachytí v rozletu do místnosti dvojice HEPA filtrů, na rozdíl od starších modelů vám také novinka od iRobotu dá pomocí světelné indikace vědět o tom, že sběrný koš dosáhl naplnění a potřebuje vyprázdnit. Seznam klíčových inovací ovšem pokračuje dál.


Nejen chytřejší, ale i hezčí

Své druhé a pochopitelně lepší generace se dočkal systém Dirt Detect, jenž vyhledává silná lokální znečištění a donutí Roombu, aby se těmto místům věnovala déle a intenzivněji. Roombu 770, 780 a případně i další modely této řady vybavili inženýři iRobotu větším počtem senzorů (42 místo původních 38) a třeba i vylepšeným dotykovým nárazníkem. Ten si můžete představit jako tykadla, jimiž Roomba mapuje prostor v místnost a osahává překážky.
Nová Roomba samozřejmě navazuje na přednosti svého předchůdce, a tak přijímá rozkazy z virtuálních majáků, dokáže speciálním kartáčkem vyčistit prostory podél stěn, díky speciálnímu systému například nehrozí ani zamotání do kabelů či střapatých koberců. Nová Roomba série 700 navíc skvěle vypadá, a to jednak díky krásným materiálům, ale také iDressu. Originální skiny iRobot iDress s různými motivy vyrobené ze špičkových materiálů umí i novou Roombu 770 a 780 proměnit v roztomilého domácího mazlíčka nebo třeba přísně technický stroj. Záleží pouze na vašem vkusu.

iRobotiRobot














iRobot Roomba nové série 700 je k dostání u velkých autorizovaných prodejců iRobot po celé České republice. Kompletní informace o novince najdete na oficiálních webových stránkách iRobotu www.irobot.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
brala bych ho hned,bodol bySmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bych ho bralaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky jsem psala JežíškoviSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bych ho jako dárek bralaSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles