Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o produkty od sítě kaváren CrossCafe

20.05. - 26.05. 2024 | Aktuální soutěže

kavárny CrossCafe















Síť kaváren CrossCafe si pro vás připravila soutěž. Pro tři z vás je připravený balíček s jejich nejpopulárnějšími produkty – kávou CrossCafe Blend, která je oblíbená pro svou jemnou chuť po lískových oříšcích, mléčné čokoládě a karamelu.
CrossCafe - čokoládová granola

YUZU Grep, který je ideální k přípravě osvěžujících domácích limonád nebo koktejlů. Vytvoříte s ním ale i skvělou alternativu k horkému čaji a můžete jej smíchat např. s jogurtem nebo granolou, přidávat do nejrůznějších pokrmů, marinád, salátů či dezertů. Čokoládovou granolu, dokonale křupavé ovesné vločky ručně vyráběné pekaři v CrossCafe výrobně v Plzni, která skvěle poslouží při přípravě snídaně nebo jako rychlá svačinka. To vše doplňuje praktická plátěná taška Nebuď v pressu, která je ideální pro letní dny, a designový porcelánový šálek bez ouška od značky G. Benedikt.
káva CrossCafe

CrossCafe je síť kaváren. V roce 2007 zde otevřeli svoji první kavárnu a spustili vlastní výrobu dortů. Dnes má CrossCafe 24 kaváren v 10 českých městech. Tento kavárenský řetězec můžete najít například v Plzni, Železné Rudě, Ostravě, Olomouci, Havířově, Hradci Králové, Pardubicích, Berouně, Liberci nebo v Táboře. 

CrossCafe má také svůj vlastní e-shop, kde si zákazníci mohou objednat oblíbený sortiment dortů a koláčů z pohodlí domova. Další produkty pro domácí konzumaci lze zakoupit v tzv. CrossShopech, prodejních koutcích, kterými disponuje každá kavárna. Loni na podzim také otevřeli CrossCafe Pražírnu, takže všechny svoje kavárny zásobují čerstvě praženou kávou vlastní provenience. CrossCafe má také vlastní aplikaci, která zákazníkům nabízí řadu výhod, slev a akčních nabídek.



Pravidla soutěže:
Soutěž o produkty od sítě kaváren CrossCafe probíhá od pondělí 20. května do neděle 26. května. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček s dárky od sítě kaváren CrossCafe


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. května 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdetena stránkách sítě kaváren CrossCafe
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !