Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak zbavit děti strachu a dopřát jim pokojné usínání?

13. 06. 2020 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

I povlečení může v boji se strašáky pomoci


Snad každý z nás si vybaví alespoň jednu vzpomínku z raného dětství, kdy jsme se zachumlali do deky, natáhli ji až po bradu, zkontrolovali, zda nevykukují nohy, a užívali si ten dokonalý pocit bezpečí pod peřinou. Děti, které teprve poznávají svět a seznamují se každý den s novými vjemy, trpí přirozeným strachem z neznámého.
Pokud se vaše dítě bojí tmy, bubáka ve skříni, neznámého zvuku nebo strašidelně vyhlížejícího plyšáka na polici, vždy pomůže především vaše láskyplné pohlazení a vlídné slovo. Někdy však může pomoci i prostý příběh o tom, jak oblíbený pohádkový vzor na peřince děti chrání. Pořiďte svým dětem povlečení s jejich oblíbeným pohádkovým hrdinou a vyprávějte jim příběhy. Poradíme vám, jak při výběru povlečení nešlápnout vedle.

povlečení Medvídek PúAť už vybíráte povlečení pro sebe či pro vaše děti, vždy dbejte především na kvalitu ložního prádla, které přispěje k vydatnému a zdravému odpočinku. Abyste měli jistotu, že pořizujete zdravotně nezávadné produkty, doporučujeme pečlivý výběr certifikovaného ložního prádla z přírodních materiálů. Klasická 100% bavlna v plátnové vazbě je na českém trhu nejrozšířenějším materiálem pro výrobu ložního povlečení. Bavlněné povlečení je velmi příjemné, vzdušné a dobře odvádí vlhkost. „Při výběru povlečení se vždy řiďte kvalitou bavlněné příze a hustotou vláken, nikoliv gramáží. Kvalitní povlečení je vyrobeno z příze s dlouhými a tenkými vlákny, která zajistí vysokou hustotu tkaní, tedy i vyšší pevnost navzdory nižší gramáži," vysvětluje Alena Samková, ředitelka firmy Matějovský, tradičního českého výrobce bytového textilu. „Povlečení značky Matějovský splňuje zákonné podmínky certifikace výrobků pro děti do 3 let, kterou uděluje Textilní zkušební ústav," dodává Alena Samková.

Náš tip: Povlečení z bavlny doporučujeme kombinovat s prostěradly jersey, froté, nebo velur.


Pohádkové vzory, které motivují k vyprávění příběhů


Medvídek a jeho kamarádi – oslík, prasátko, tygřík – zažívají společně nesčetná dobrodružství, která zavedou děti do říše snů. Povlečení s motivem medvídka a jeho přátel se vyrábí v mnoha barevných provedeních, pro kluky i holky. Roztomilé zpracování zvířecích kamarádů zpestří interiér dětského pokoje. Máte doma chlapečka, který každé ráno po probuzení spěchá do police s autíčky? Pořiďte mu povlečení s motivem Formule, Náklaďáky nebo Rychlovlaky, ať si hned po ránu přijde na své. Holčičky jistě ocení povlečení s motivem oblíbené Hello Kitty, copatou Pipi nebo jemně laděné povlečení s motivem Princezna.
povlečení pro děti
Pokud upřednostňujete minimalismus a nadčasové vzory, které s dětmi porostou, nebo vybíráte povlečení pro dospívající, zaměřte svou pozornost na moderní designy. K nákupu dětského povlečení je navíc jedinečná příležitost. „Připravili jsme pro naše zákazníky a zákaznice zcela speciální akci.  Až do 15. června nabízíme na našem e-shopu dětské povlečení s 50% slevou,“ říká Alena Samková, ředitelka firmy Matějovský.

Náš tip: Hledáte pomocníky pro boj se všemi nočními strašáky? Děti potřebují cítit klid a jistotu.

K tomu jim pomohou pravidelné rituály, mezi kterými by nemělo chybět čtení před spaním či společné vyprávění příběhů. Námětem takového vyprávění se mohou stát i pohádkové vzory dětského povlečení.

Zdroj foto: Matějovský a.s.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak zbavit děti strachu a dopřát jim pokojné usínání?:

Jak zbavit děti strachu a dopřát jim pokojné usínání?
Jak zbavit děti strachu a dopřát jim pokojné usínání?
Jak zbavit děti strachu a dopřát jim pokojné usínání?
Jak zbavit děti strachu a dopřát jim pokojné usínání?
Jak zbavit děti strachu a dopřát jim pokojné usínání?
Jak zbavit děti strachu a dopřát jim pokojné usínání?
Jak zbavit děti strachu a dopřát jim pokojné usínání?
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !