Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaro je za dveřmi! Co na jaře potřebuje chytrá žena?

29. 03. 2019 | Zahrádka
-Komerční sdělení-

Teploty postupně stoupají, příroda se probouzí a také váš seznam prací, které je třeba kolem domu a zahrady provést, se bude postupně rozrůstat. Poradíme vám, jaké práce byste měli na svůj seznam dopsat a také jakou výbavu si připravit.


Nový život pro váš domov


Jaro je často symbolem nového života a nových začátků. Stejně jako vy, tak i vaše bydlení si zaslouží trochu čerstvého vzduchu a intenzivnější jarní úklid. Čemu se věnovat při generálním úklidu? Doporučujeme začít místy, kde skladujete nepotřebné věci, tedy sklepem, garáží a půdou. Proberte všechny věci, nepotřebné věci vyhoďte nebo je připravte na darování. Co chcete ponechat, naskládejte do beden nebo organizérů. Užitečné jsou také plastové vaky, z nichž můžete vysát vzduch. Pak přijde na řadu zbavení se prachu a špíny, a to všude: na podlaze, na policích i na oknech.

Jak se při práci chránit? Pro běžnější práce se bude hodit pohodlné domácí nebo pracovní oblečení, vybavte se také kvalitními gumovými rukavicemi pro umývání různých ploch. Pokud budete zvedat nebo přesouvat větší množství beden, doporučujeme lehké a přitom pevné bavlněné rukavice.

TIP: Kde seženete kvalitní pracovní oblečení a rukavice? Vybírejte u spolehlivých výrobců a prodejců pracovního oblečení.
pracovní oblečení

Nový život pro vaši zahrádku


Zima a nánosy sněhu určitě zanechaly na vaší zahrádce pořádnou spoušť. Je proto třeba vzít do ruky metlu, smeták či hrábě, proběhnout celou zahradou a vše dát zase do původního stavu. Mezi jarní práce na zahradě patří také výsadba nových stromků, rostlin a keřů, případně hnojení. Brzy také bude třeba připravit záhony a nasít semínka zeleniny a bylinek, které budete po celé léto opečovávat. Termín setí a výsadby je třeba pečlivě naplánovat podle venkovního počasí, aby vám nově vzrostlé rostlinky nezmrzly.

vybavení pro celou rodinuJak se při této práci chránit? Pro práce na zahradě si doporučujeme každý rok vybavit skříň kvalitní výbavou. Budou se vám hodit pracovní montérky či pohodlná bunda, neobejdete se bez kvalitních rukavic. Pro jarní počasí se bude hodit také pracovní čepice nebo pláštěnka.


Nový život i pro vás!


Znáte ten pocit dobře provedené práce? Když je kolem vás čisto a uklizeno a vy si můžete s čistým svědomím hodit nohy na stůl? Tak přesně tento pocit na vás čeká! Připravte potřebnou výbavu pro celou rodinu a dejte se do toho, ať máte vše brzy za sebou.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !