Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Když chcete miminko, nespoléhejte jen na čápa a vránu!

21. 10. 2015 | Těhotenství
-Komerční sdělení-

Fertility Blend











Rozhodli jste se pořídit si miminko? Antikoncepce je už nějaký čas vysazená, s partnerem na budoucí rodině intenzivně pracujete… Ale co čert nechtěl, druhá čárka se na těhotenském testu prostě ne a ne objevit. Čeho je potřeba se v této situaci vyvarovat, jestliže se vám pořízení miminka nedaří?


Posedlost je zákeřná


Na každém kroku vidíte kočárek se spokojenou maminkou, hrdým tatínkem a usměvavým „načančaným“ miminkem. Závist? Ano, přesně tak se tomu říká, a do jisté míry se dá tento ženský pocit i pochopit. Je důležité mít stále na mysli, že všechno chce svůj čas. Neplodnost je totiž dlouhodobější záležitost.

Každá závislost je špatná. Zde to platí dvojnásob

Babské povídačkyFertility Blend


V určitých životních situacích je lepší nedat na „dobré“ rady vysloužilých matek a opravdu vyhledat odbornou pomoc. Všeobecně se doporučuje navštívit odborníka, když:

  • jste zdravý pár do 30 let a o miminko se snažíte rok, dvakrát až třikrát týdně
  • jste prodělali infekci pohlavního traktu nebo pohlavně přenosnou nemoc
  • má žena výrazně nepravidelný menstruační cyklus či chybějící menstruaci

Obávaný protivník – stres


Nervozita, panika, stres a slzy v očích, když je těhotenský test opět negativní? Takhle ne! Je potřeba dát se do psychické a fyzické pohody, aby vaše tělo správně fungovalo. Těhotenství bude pro váš organizmus obrovskou zkouškou a je proto potřeba sílu načerpat, ne si ji už předem ubírat.


  Unikátní doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy

Fertility Blend pro ženyPřípravek první volby


Mnoha ženám pomohl ke štěstí volně prodejný doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy s ověřeným účinkem. Jedná se o přírodní cestu k vytouženému miminku. Tato novinka k nám přicestovala z USA minulý rok. Právě v USA je Fertility Blend dlouhodobě jedničkou na trhu v tomto segmentu.

Fertility Blend® pro ženy obsahuje patentově chráněné a bezpečné složení. Jeho druhou nedílnou součástí je také vitamínová složka. Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.
Na základě klinické studie zlepšuje Fertility Blend® pro ženy klíčové fyziologické faktory, které jsou u ženy nezbytné pro dobrou plodnost.

Klinická studie


Tato studie proběhla v roce 2006 v USA. Celkem se jí účastnilo 93 zdravých žen, které se pokoušely po dobu 6 – 36 měsíců otěhotnět. U žen s kratšími menstruačními cykly a užívajících tohoto přípravku došlo k výraznému prodloužení cyklu. U žen s delšími cykly došlo ke zkrácení průměrné délky cyklu. A co je nejdůležitější - po 6 měsících otěhotnělo 32 % žen.

Fertility Blend

K dostání na www.fertilityblend.cz

Na tomto webu je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend® pro páry, která obsahuje i balení pro muže, s vysokou koncentrací zinku, který přispívá k normální spermatogenezi, a zinku. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

  Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend® pro páry



V případě koupi přípravku Fertility Blend® pro ženy nebo přípravku Fertility Blend® pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz zadejte kód FB21 a získáte poštovné ZDARMA! Platí do 31. 10.2015.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Když chcete miminko, nespoléhejte jen na čápa a vránu!:

Když chcete miminko, nespoléhejte jen na čápa a vránu!
Když chcete miminko, nespoléhejte jen na čápa a vránu!
Když chcete miminko, nespoléhejte jen na čápa a vránu!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
6x
Obrázek uživatelky
profil
šestý
Obrázek uživatelky
profil
pátý
Obrázek uživatelky
profil
3x, je to zoufale pomalé
Obrázek uživatelky
profil
Taky se mi to už povedlo
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles