Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.06. 2024
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Připravte se na léto a vyhrajte balíček přírodní KPZ od Dr. Dudek

13.05. - 19.05. 2024 | Aktuální soutěže
Dr. Dudek













Přírodní záchrana na letní výlety 


Slunečné počasí a letní teploty nám dodávají energii a zároveň signalizují, že můžeme vyrazit někam ven a užít si volno se vším všudy. V horkých dnech je naše pokožka vystavena slunečnímu záření, pleť bývá dehydratovaná, často nadměrně vysušená a náchylná ke spálení. Proto je dobré nepodcenit její ochranu.

Pokud trávíme volný čas aktivně sportem v přírodě, měli bychom počítat i s možností nepříjemných hmyzích kousnutí nebo drobných zranění a být na ně připraveni. V takto nečekaných případech se hodí mít po ruce nebo v cestovním zavazadle bylinkovou “kápézetku”, která nám zajistí rychlé a účinné ošetření pokožky. Které produkty by v ní neměly chybět a proč?

Nezbytností v KPZ by měly být výrobky s propolisem, jehož dezinfekční, konzervační, antimikrobiální a antibiotické účinky jsou využívány od nepaměti. Přírodní propolisová tinktura má všestranné použití. Při zevní aplikaci neředěná tinktura zklidňuje a dezinfikuje podrážděnou pleť. Můžeme ji aplikovat na drobné ranky, vřídky, bradavice a  při bodnutí hmyzem a klíštětem. Rychlé a účinné řešení při těchto poraněních nabízí právě kombinace propolisové tinktury a propolisové masti.
Kloktání zředěné tinktury pomáhá při bolestech v krku a nachlazení, které nás v letních měsících trápí často především ze změn teplot (např. klimatizace). Přírodní propolisová tinktura je vhodná i na inhalace, pomáhá zmírnit rýmu a další nemoci dýchacích cest.

Dr. DudekTradiční propolisová mast urychluje a podporuje účinky tinktury, čímž pomáhá nejen při zmíněných kožních potížích, ale třeba i na změkčení ztvrdlé kůže na rukou či patách, na jizvy, vrásky či popraskané nebo vysušené rty ze sluníčka a na koutky.

Na spáleniny od sluníčka je vhodné mít v KPZ Asijskou Mumiomast a Svatojánský třezalkový olej. Po slunění je ideální zklidnit pleť koupelí s třezalkovým olejem nebo olej vtírat ihned po koupeli do ještě vlhké pokožky. Regenerační a zklidňující účinky Třezalkového oleje dále podpoří Asijská mumiomast s obsahem zázračného mumia - látky pocházející z asijských velehor a vzhledem připomínající černou pryskyřici. Mumio obsahuje zhruba 80 položek z minerální i organické sféry v harmonické rovnováze. Asijská mumiomast díky tomu vyniká výraznými hojivými, ochrannými a protizánětlivými účinky a přispívá k celkovému zlepšení obranyschopnosti kůže.

Všechny produkty od českého výrobce Dr. Dudek jsou 100 % přírodní a jsou vhodné nejen pro dospělé ale i děti. Připravte se na letní období a vybavte si svou KPZ.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček přírodní KPZ od Dr. Dudek probíhá od pondělí 13. května do neděle 19. května. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček 100% přírodní KPZ od českého výrobce Dr. Dudek.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. května 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdetena stránkách přírodní kosmetiky Dr. Dudek
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !