Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o krmivo pro psy Doxneo a pamlsky navíc

13.05. - 19.05. 2024 | Aktuální soutěže
pamlsky DOXNEO



















Dopřejte svému psovi jen to nejlepší. Ať už máte štěně, nebo psího seniora, 
měli byste volit kvalitní krmivo, aby váš pes prospíval. 

Vyzkoušejte proto značku DOXNEO a recepturu s kachním masem bez obilovin a umělých konzervantů. Ta se skládá z čerstvého a sušeného kachního masa a složení je navíc obohacené o brusinky, které mají celou řadu pozitivních přínosů pro organismus. 

Značka DOXNEO nabízí také chutné a křupavé pamlsky, které si váš pes zamiluje. Pamatujte však, že pamlsky by měly být pouze jako doplněk stravy v omezeném množství například jako odměna za výkon. Zajistěte zároveň pejskovi vždy dostatek čerstvé vody. 

Více informací na www.marppetfood.cz nebo www.krmiva-pucalka.cz.

krmivo Doxneo



















Pravidla soutěže:
Soutěž o krmivo pro psy DOXNEO a pamlsky DOXNEO probíhá od pondělí 13. května do neděle 19. května 2024. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají krmivo DOXNEO Duck 2kg v hodnotě 345 Kč plus Doxneo pamlsky - Kachna s pomerančem 400 g v hodnotě 109 Kč.

Granule Doxneo Duck jsou kombinací čerstvé a sušené kachny, bez obilovin nebo umělých konzervantů. Složení je velmi jednoduché, neobsahuje kuřecí bílkovinu, zato obsahuje kvalitní tuky, takže se bude skvěle hodit i pro podporu srsti a kůže. Složení je navíc obohacené o brusinky, které mají celou řadu pozitivních přínosů pro organismus a jsou považované za superpotravinu. Tato receptura je určena pro štěňata i dospělé psy.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. května výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června 2024 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách krmiva DOXNEO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !