Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Dětský den 2019 - kam s dětmi vyrazitDětský den 2019 - kam s dětmi vyrazit Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.05. 2019
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nebojte se grilovat hovězí maso. Sledujte druhý díl pořadu Rozpal to, šéfe!

13. 05. 2019 | Televizní tipy
Nebojte se grilovat hovězí maso. Zdeněk Pohlreich přesvědčí, že to jde snadno. Sledujte druhý díl pořadu Rozpal to, šéfe! Šéf Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky TV Prima, s novou řadou pořadu Rozpal to, šéfe! – a je na co se těšit: Víte, jak připravit ten nejlepší steak? Z jakého druhu masa, co k němu podávat a jak ho servírovat? Pro Zdeňka Pohlreicha je to hračka! V nové sérii „Rozpal to, šéfe!“ voní mistrovský steak v každém díle! Nenechejte si ujít Zdeňkovy pochoutky na gril, včetně receptů, díky kterým i pod širým nebem můžete zůstat labužníkem.

Navíc se bude grilovat v českých luzích a hájích a Zdeněk dokáže, že na oheň patří prakticky cokoliv. A že touto kulinární technikou lze jídlo připravit nejen z čehokoliv, ale také kdekoliv. Ze zahrady se vydá také na piknik na nejrůznější místa české krajiny a předvede, že čerstvě připravená svačinka přímo v přírodě má svoje neopakovatelné kouzlo.

Nebojte se grilovat hovězí maso. Sledujte druhý díl pořadu Rozpal to, šéfe!V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu beef Wellington, grilovaná plněná rajčata a další dobroty – servírované samozřejmě v přírodě.

Během natáčení docházelo k mnoha humorným situacím, které Zdeněk Pohlreich komentoval se svým nezaměnitelným sarkasmem. V okamžiku, kdy bylo třeba přerušit natáčení kvůli nadměrnému hluku, pouze podotkl: „Já se tady potím, zatímco vedle probíhá zemědělská výroba. Abychom my měli co grilovat. Takže znovu.“

Kromě toho je třeba přiznat, že až na podobné excesy nikdy nebylo třeba jet jednotlivé obrazy několikrát. Profesionálem je totiž Zdeněk Pohlreich nejen v kuchyni či u grilu, ale také před kamerou. Vždy přesně ví, co říká, nepotřebuje scénář, je autentický, přesný a není třeba točit několikrát jedno a to samé.

Shrnuto podtrženo: Je čas připravit se na léto společně s profíkem, který u grilu rozhodně není žádným nováčkem, ale zkušeným matadorem. A kde hledat inspiraci, než u těch nejlepších, že?

Sledujte pořad Rozpal to, šéfe! již v pondělí 13. května ve 22.50 na TV Prima a v repríze v neděli 19. května v 10.10 na TV Prima.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !