Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejlepší dcerou snadno a rychle

8. 05. 2019 | Svátky
Druhá květnová neděle patří všem maminkám a pro vás je to ideální příležitost, jak se stát alespoň na jeden den dcerou roku. Za všechnu svou péči a lásku, kterou vás po celý život zahrnuje, si maminka zaslouží minimálně květinu. Co pro ni ale vymyslet dárek, na který jen tak nezapomene? Adrenalinový zážitek, luxusní oběd či večeři nebo wellness? Pročtěte si následují řádky a připravte své mamce ten nejlepší den.

Dancing queen

Maminka nejenže vypadá jako vaše sestra, ale je mladá i duší? Vezměte ji na nákupy a pořiďte si nové cool oblečení na „horečku sobotní noci“. Je jedno, jestli bude chtít tančit na osmdesátá léta nebo půjdete na koncert její oblíbené kapely. Důležité je, abyste alespoň na chvilku zapomněly na běžné starosti a užily si večer.

Tři sudičky

Nezapomínejte na to, že i partnerova maminka má svůj den. Vezměte ji společně s tou svou na výlet. Nejenže v jejích očích stoupnete, ale budete mít čas ji ještě lépe poznat. Půjčte si kabriolet, zabalte piknikový koš, dobré vínko (jednu sklenku si dát můžete) a šátky na hlavu. Ryze dámské odpoledne může začít.

Sporty mum

Na kole zdolává ročně tisíce kilometrů, za zimu zvládne projet skoro všechna horská střediska, na zahradě má přidělané TRX a mohla by se hned přihlásit na bikini fitness? To si zaslouží pořádný odpočinek ve wellness centru. Připravte pro ni relaxační odpoledne se všemi procedurami, které pomohou zregenerovat tělo. Dopřejte si společnou saunu, masáž, zábaly a poté se naložte do vířivky se sklenkou sektu.

Šikovná maminka

Pokud je maminka tak trochu kutil a baví ji práce na zahrádce nebo má dokonce vlastní dílničku, určitě ocení, když se k ní přidáte. Zažijete při tom i spoustu legrace a vzpomínku na příjemně strávené chvíle vám bude připomínat společný výtvor. Jednoduše sestavit můžete třeba ptačí budku. Ta může symbolizovat i váš vztah – i když jste už vyletěla z hnízda, cestu domů si vždy najdete. Pohled na spokojené ptáčky vás mamince vždy připomene.

Adrenalin v žilách

Každý rok jste mamince dávala květinu, případně hořkou čokoládu, aby náhodou nepřibrala ani gram. Co jí trochu zvýšit hladinu adrenalinu? Věřte, že nic vás nesblíží tolik, jako když se budete muset spolehnout jedna na druhou. V dnešní době existuje mnoho agentur, které vám připraví zážitek na míru. Skočte si společně padákem, udělejte krok do neznáma při bungee jumpingu nebo pokud jste méně otrlé, navštivte lanový park.

Den pro královnu

Připravte mámě den, kdy nebude muset vůbec nic dělat a bude o ni postaráno jako o královnu. Začněte vlastnoručně připravenou snídaní. Nechte se inspirovat vyhlášenými kavárnami a zkuste připravit například vejce Benedikt. Na dopoledne zamluvte vizážistku, která vás připraví nejen na váš den D, ale její triky a tipy využijete i při každodenním zkrášlování. Na oběd vyrazte do restaurace, kde byste v běžném moodu nezabloudily. Překvapit můžete jak výběrem kuchyně, tak exkluzivitou prostředí.

Holčičí večer

Každá z vás má už určitě za sebou nějaký ten „holčičí večer“, ale se svou maminkou jste ho určitě ještě nezažila. Nakupte kvalitní víno, připravte lehké jednohubky a popcorn. Základem je cítit se pohodlně, příjemně a odpočinutě. Vezměte si župany, umyté vlasy dejte do turbanu a začněte s rozmazlováním pleti.

Zdroj, foto: FOREO



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !