Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Práce z domova bez problémů

3. 04. 2020 | Technika
-Komerční sdělení-

Všichni se učíme zorientovat se v současné situaci, kdy doma trávíme více času, než jsme běžně zvyklí. Reálný den většiny rodin tak vypadá podobně. Rodiče pracují doma, děti se učí doma a veškerá zábava probíhá jak jinak, také doma. Protože se většina z nás z domova buď učí nebo z domova pracuje, navýšily se také nároky na spolehlivost domácího počítačového vybavení.

Všichni jsme připojeni k jedné domácí síti a je potřeba, aby vše perfektně fungovalo a hlavně aby naše data a práce byla v bezpečí. Výpadek proudu by samozřejmě mohl znamenat katastrofu. Řešení je jednoduché. Stačí zapojit počítače a další zařízení jako routery, tiskárny nebo herní konzole k záložnímu zdroji UPS.

Ale co to vlastně UPS je?


Jedná se o záložní zdroj, který váš počítač a další elektroniku pomáhá ochránit proti přepětí a výpadku napájení. Pokud proud vypadne, umožní UPS fungování na baterii, abyste měli čas uložit si důležitá data. Moderní UPS ale umí mnohem více a rozhodně stojí za zvážení.

Společnost Eaton nabízí jako skvělé řešení pro domácnosti UPS Eaton 3S. Tento model je cenově dostupný a přitom obsahuje vše, co doma potřebujeme. Je zde až osm zásuvek pro připojení všech důležitých zařízení. Polovina z nich je napojena na zabudovanou baterii, která vám poskytuje několik minut času na případné uložení práce a bezpečné vypnutí zařízení v případě výpadku napájení. Druhá polovina zajistí přepěťovou ochranu a s ní velkou redukci stresu v případě bouřky nebo jiných případů přepětí. Do napájených zásuvek doporučujeme zapojit PC a monitor a do zásuvek s čistě přepěťovou ochranou naopak méně důležité spotřebiče, u nichž vás výpadek proudu nebude tolik trápit – například tiskárnu či stolní lampu. Model UPS Eaton 3S 850 VA dále obsahuje dvojici USB portů pro nabíjení vašich mobilů, tabletů a podobně a díky speciálním úchytům ho snadno umístíte na zeď.


UPS Eaton Ellipse PRO 1600 VA

UPS Eaton Ellipse PRO 1600 VA
































Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !