Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.11. 2019 – Petra

13. 11. 2019 | Poslední díl
Jihomoravské (a tentokrát hlavně brněnské) Prostřeno! představí dva muže a tři ženy, které jsou v mírné přesile. Většina soutěžících v Brně žije a moravskou metropoli miluje. Servírka Klára sice pochází z jižních Čech, ale přízvuk už chytla betelný, při řeči zpívá jako pravá Moravanda. Úkolem týdne je nákyp, což by mohl být docela oříšek. Určitě pro řidiče Davida, který ten svůj nákyp hned v pondělí spálí, ale překvapivě ne pro „exota týdne“, zpěváka, který si nechá říkat Horset Vládce.

Dlouhovlasý „barbar“ hosty pozve do staré továrny, kde žije a zkouší s kapelou a kde je také seznámí se svým dobrodružným životem. I on se pokusí o rýžový nákyp a na něm si pochutná právě milovník sladkého David, který by u Horseta jinak zůstal hladový. Za zábavou se půjde dvakrát ven – jednou na minigolf a podruhé na střelnici, kde to ale neudělá ani trochu dobře těhotné Sabině.

Prostřeno – 13.11. 2019 – PetraNaštěstí se pak u Petry doma všechno srovná, miminko v bříšku se uklidní a hosté si to užijí a báječně se najedí. Hlavně díky Horsetovi pestré Prostřeno! má opět šťastného vítěze, který si odnese krásných 60 tisíc korun. Na koho se usměje štěstěna na jihu Moravy? Kdo to bude tentokrát? Trochu jí můžete pomoci, když nezapomenete hlasovat; vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 13.11. 2019 – Petra:


Ve středu 13.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno barmanka Petra (38). I druhá hostitelka pracuje v pohostinství. Petra je barmanka, která také s chutí peče a vaří, peče dokonce tak ráda, že by si přála, aby její sladká tečka dopadla ještě lépe než ta včerejší u Klárky. Ale její večírek začne výbušně, na střelnici. Bude to trefa do černého? Petra totiž prý kdysi žila docela divoce, nevyhýbala se adrenalinu, ale přestože je stále velmi aktivní, s dětmi se zklidnila. Pánové se dobře pobaví, všestranná Klára opět v soutěži zaboduje, zato budoucí mamince, citlivé Sabině, a hlavně asi děťátku to na střelnici vůbec nedělá dobře.

Naštěstí pak u hostitelky v jejím prostorném bytě v Mikulově to byla oáza pohody. Hladové soupeře uvítaly krémové barvy, vzdušné místnosti a vkusně prostřený stůl. Petra podávala výborný uvítací drink a předkrm hosty nadchl. Žampiony plněné mletým masem hýřily chutěmi, ale i chřestový krém s osmaženými hlavičkami zeleného chřestu soupeře potěšil.

Polévka moc nechutnala Davidovi, jenže toho už soupeři trochu podezírají, že začíná hrát a taktizovat. Všichni se těšili na kuřecí rolky s pečenými bramborami a lehkým salátkem, ty měly dvojí náplň, každý si proto vybral tu svou, i když maso bylo přes hostitelčinu snahu i množství slaniny trochu vysušené. S dezertem si Petra vyhrála, byl pěkný na pohled, rafinovaně poskládaný a úměrně tomu i báječný.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra, ve středu 13.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.11. 2019 – Petra:

Prostřeno – 13.11. 2019 – Petra
Prostřeno – 13.11. 2019 – Petra
Prostřeno – 13.11. 2019 – Petra
Prostřeno – 13.11. 2019 – Petra
Prostřeno – 13.11. 2019 – Petra
Prostřeno – 13.11. 2019 – Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !