Slunečná - 12. díl - Ženské zbraněSlunečná - 12. díl - Ženské zbraně Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020 Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.02. 2020
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

První díl pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět přinese emoce, napětí i naději

7. 02. 2020 | Televizní tipy
V prvním díle se, úvodem převlečen za motorkáře, vydal Zdeněk Pohlreich se štábem na sever. Most je specifickým místem k životu a podnikatelům se nedaří tak, jak by chtěli. Mohou za to lenost personálu, nepřízeň místa nebo jiné, zatím skryté faktory?

Kromě toho, že Zdeněk Pohlreich v utajení rozkryje všechny nešvary špatně fungující restaurace, a díky tomu je také schopný poradit provozovatelce restaurace, jak zútulnit prostory podniku, vysmýčit a přestavit k plné funkčnosti kuchyni, pracuje také s psychikou všech, kdo v restauraci pracují. Vše směřuje k tomu, že se Ristorante Nautico opravdu stane nejlepší italskou restaurací v Mostě. K tomu je ale zapotřebí obrovské nasazení všech zúčastněných.

První díl pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět přinese emoce, napětí i nadějiZdeněk Pohlreich v úvodu každého dílu vysvětluje: „Pokusím se zachránit všechny ty zoufalce za 24 hodin. V době sociálních médií může podnik za den uspět, nebo ztroskotat, a na nás je, aby to byla ta první varianta. Ovšem pokud je chci zachránit, musím jít do pekla a zpět. Pojďte se mnou.“
Přítel Petry, majitelky restaurace, po zhlédnutí tajně natočeného videa vynadá personálu: „Jste líní, jste tady všichni líní. A nejste schopní dělat věci tak, jak mají být.“

Padnou i ostřejší slova. Je ale vidět, že všichni chtějí dát podniku a své práci ještě jednu šanci. To znamená zapomenout na náhražky typu: Místo sójovky tam dáme maggi. Na gramáže nehledíme, zákazník stejně nic nepozná.

Důležitým úkolem je zjistit v naprostém utajení veškeré informace o provozovně a následně se skutečnostmi seznámit i hlavní aktéry. Naučit kuchaře jinému přístupu k vaření. Což probíhá pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha v pojízdné kuchyni pořadu Superšéf a dochází k restartu nefunkčního konceptu celé restaurace. Rychle, bez zbytečných prostojů. Čas totiž pořád běží. Zdali podnik po tomto zásahu přežije, či ne, je ovšem otázkou motivace, nadšení a práce každého jednotlivce působícího v provozovně. Celý tým je totiž jen tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek.

Jak se Zdeňku Pohlreichovi jeho mise podaří, uvidíte už 7. 2 ve 20.15 na TV Prima v pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !