Autoři: Eva Filipová
Nakladatelství: Euromedia Group - Ikar
Rok vydání: 2013
Formát: 175 x 242 mm
Počet stran: 216
Cena: 282 Kč
Více než 200 receptů české kuchyně, které musíte ochutnat. Autorka se věnuje čisté, moderní a kultivované kuchyni. Jídlo prezentované na talíři by mělo podle ní působit jako výtvarné dílo.
Miluje vymýšlet úpravy tradičních, klasických a nezřídka polozapomenutých návodů podle současných požadavků moderní stravy. Kniha obsahuje polévky, vaječné pokrmy, pomazánky pro každého strávníka, recepty pro chřestovou sezonu, zeleninová jídla, atraktivní saláty, pokrmy z hub, mnoho jídel na oběd i večeři, palačinky, dezerty a moučníky, jimž neodoláte.
Ve fotogalerii pod článkem můžete knihu S Evou v ráji - Česká kuchyně, o které se zdá pohodlně prolistovat. Najdete zde například recept na Vařenou hovězí tabulovou špičku (tafelspitz) nebo na Moderní svíčkovou.
Knižní novinku S Evou v ráji - Česká kuchyně, o které se zdá od Evy Filipové koupíte v knihkupectvích a na internetové stránce nakladatelství Bux.cz
Notburga
ChytráŽena.cz