Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Široké džíny a proč byste je měli mít ve svém šatníku?

15. 03. 2024 | Trendy
-Komerční sdělení-

Jestliže se chcete v letošní sezóně blýsknout, můžete do svého šatníku zařadit také široké džíny. Ty se do módy opakovaně vrací a právě teď je ten správný čas na to, abychom je vytáhly na světlo světa. Na následujících řádcích si povíme, jaké kousky jsou trendy i to, jak je vkusně zakomponovat do letošního outfitu. Inspirace je tady pro vás, jdeme na to!

Proč zařadit široké džíny do letošních outfitů a pro koho jsou určené?


Dámské široké džíny jsou tu pro všechny milovnice módy. Nosit je mohou ženy a slečny všech věkových kategorií. Široké džíny by měly mít v ideálním případě v letošní sezóně i vyšší pase. Kousky s vysokým pasem opticky zúží a prodlouží každou postavu. Lichotí tak opravdu všem ženám bez výjimky. Dámské džíny s rozšířenými nohavicemi mohou slečny a ženy sladit i s různorodým typem oblečení. O tom, jak vkusně zařadit široké džíny do outfitu, se dočtete níže.
Na trendy modely se mohou dámy podívat hned i tady: https://www.sinsay.com/cz/cz/zena/obleceni/dziny. Je tu z čeho vybírat.

Jaký design mohou mít trendy dámské široké rifle ?


Široké džíny a proč byste je měli mít ve svém šatníku?Dámské široké rifle s velkými kapsami letos frčí. Kapsy na riflích mohou být také ozdobné. Minimalistické džíny s širokými nohavicemi bez nášivek zapadnou skvěle i do outfitů v urban stylu. V módě budou i široké rifle s tzv. roztrhanými koleny. Vsadit pak lze také na černou nebo na bílou klasiku. Černé a bílé široké džíny pak mají i tu výhodu, že vkusně zapadnou i do tzv. kapsulových šatníků. Na širokých džínách se mohou letos objevit také dekorativní prvky, jako jsou kapsy nebo nášivky. In budou také potisky. Ženy si oblíbily dokonce široké džíny se vzory a s motivy. In budou letos ty abstraktní i květinové. Jak se v módě s oblibou říká, fantazii se meze nekladou. Důležité je vždy také to, aby nám rifle dobře seděly. Musíme se v nich zkrátka cítit tzv. své. Při výběru širokých riflí se tak zaměřte i na správně zvolenou velikost. Tu na e-shopu vybírejte vždy za pomoci krejčovského metru. Díky němu změřte obvod vašich boků a pasu. Naměřené údaje srovnejte na závěr i s tabulkou velikostí vybrané značky. Různí výrobci mají totiž nuance v číslování. Díky správnému měření a porovnávání s výběrem riflí nešlápnete vedle.

S jakým dalším oblečením, doplňky a s kterou obuví sladit letos široké džíny?


Široké džíny mohou ženy v letošní sezóně sladit s různými trendy oděvy, doplňky a se stylovou obuví. In budou zejména kratší crop topy nebo tank topy s širšími ramínky. Dále vám budou široké rifle slušet také s tričky s potiskem. K širokým džínům se budou letos hodit také mikiny s kapucí. Volit můžete také módní doplňky z umělé kůže. Ty dodají každému outfitu patřičný šmrnc. Široké džíny mohou mít i tzv. roztrhaná kolena. S tímto modelem se dámy blýsknou také v ležérně laděných outfitech. Zaměříme-li se na obuv, budou vám letos k širokým džínům slušet mladistvé sneakers. Vsadit lze na kotníkovou i na nízkou verzi těchto trendy modelů obuvi. Opravdovým hitem pak budou dámské módní sneakers na vyšší robustní platformě. S těmi se v davu rozhodně neztratíte. Vybírat si můžete opět modely s potiskem.

Abychom to shrnuli, módní džíny s širokými nohavicemi jsou opět na výslunní. Letos bude dobré, když je vyberete s vyšším pasem. Spokojit se nemusíte nutně pouze s modrými odstíny džínů. Dávno už jsou na trhu vícebarevné modely širokých džínů. Stylové široké džíny lze kombinovat s nejrůznějším trendy oblečením. Rifle s roztrhanými koleny zapadnou do outfitů ve stylu nedbalé elegance, klasické zase využijete na každodenní nošení.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !