Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 17. díl - Strážným andělem proti své vůli

5. 03. 2020 | Televizní tipy
17. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Strážným andělem proti své vůli“ a sledovat jej můžete 5.3. 2020.Týna žádá Štěpána, aby stáhnul dřevo z lesa. Štěpán jí to slíbí. Týna jede s Julií do Prahy, staví se u Janka ve firmě, veze mu koláč jako poděkování, že zachránil Štěpána. Díky Haně nedojde k prozrazení, že Janek je vlastně Linhart. Janek a Týna se políbí, ale před druhým polibkem Týna prchá ze zasedačky.

V rychlosti nasedne k Julii do auta a ujíždějí pryč. Julii ale definitivně dojde, že Týna miluje Janka. Na statku se Týna dozví, že Štěpán to dřevo nedovezl. Je naštvaná. Janek dorazí za Týnou na statek, chce s ní mluvit, ale Týna ho od-mítá. Nakonec zase zachrání Štěpána, který stahuje z lesa dříví. Týna si pak jde promluvit s Jankem a řekne mu, že pokud by se přestěhoval na venkov, tak by s ním byla, ale to nehrozí. Takže zůstanou každý tam, kde žijí. Janek v Praze a ona se Štěpánem ve Slunečné.

Slunečná - 17. díl - Strážným andělem proti své vůliJanek se rozhodne, že se smíří s Romanem a omluví se za to, jak se poslední dobou choval (neví, že na něj Roman chystal s Petrem boudu ohledně peněz, tomu zamezila v minulém díle Hana). Roman s Petrem se ale rozhodnou jít zase do akce. Budou Jankovi za zády dělat průsery. John přivede klienta Holuba. Ten nabízí velký kšeft, ale Jankovi se nelíbí.

S takovými klienty pracovat nechce, i když jde o velké peníze. A řekne to Johnovi. Roman celou hádku slyšel, ale před Jankem předstírá, že o ničem neví. Janek ho žádá, aby s Holubem nespolupracoval, jejich firma s takovými lidmi pracovat nebude. Roman to samozřejmě slíbí, ale udělá pravý opak. Nabídne Johnovi, že na tom začne pracovat. Při dalším sezení s Holubem je Roman perfektní a u Johna sbírá body.

Zdeněk mluví s bývalým soudcem Koblihou. Jeho zprávy ho nepotěší, Kobliha na základě smlouvy, kterou Zdeněk podepsal usoudil, že se nedá dělat vůbec nic. Zdeněk prostě o vilu přišel. Lída ale přivede Svátka, který řešení má. Pokud se prokáže, že je Zdeněk nesvéprávný, bude jeho podpis na smlouvě neplatný. Zdeněk to zvažuje, nechce se mu hrát magora. Konvičková ho přem-luví, že vila za pár týdnů magoření stojí.

Nakonec se ukáže, že Konvičková to udělala proto, že ji o to požádal Franta. Od kterého vyinkasuje 2000 korun. Ale Zdeněk blázna bude hrát.
Vesnice žije návštěvou Pohlreicha.

O seriálu Slunečná:


ČR 2019.  Režie: L. Kodad. Hrají: E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další.

17. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 5.3. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles