Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž ke Dni dětí o karetní hru Labyrinth Mini

23.05. - 29.05. 2016 | Aktuální soutěže
Labyrinth Mioni













Chystáte se s dětmi na letní dovolenou a určitě nepočítáte se špatným počasím či nenadálou událostí, která vám plány překazí a přinutí vás zůstat doma se znuděným potomkem.  Má-li vaše rodina ráda deskové hry, ale nechce se vám brát s sebou velké balení, sáhněte po praktické cestovní verzi od firmy Ravensburger, při těchto hrách musí vaše ratolesti zapojit kritické myšlení, aby hře porozuměly na rozdíl od video her, kde míra zapojení není tak vysoká.
novinka - Star Wars mini
Naše tipy na mini verze deskových her.

Star Wars Mini - Novinka 2016


Boj s Impériem pokračuje! Jen ten, kdo sestaví silný tým rebelů, dokáže tento boj vyhrát! V této napínavé hře se společně s postavami z filmu Star Wars vydáte na cestu za dobrodružstvím. Ke zrodu skutečné aliance rebelů  bojující proti tyranii vám pomůže trocha soustředění a rychlé reakce.
Cestovní desková hra Star Wars Aliance rebelů je dostupná za doporučenou cenu 269 Kč.

novinka - Nanu

NANU - Novinka 2016


Podaří se vám zapamatovat si, který obrázek leží pod kterým barevným       žetonem? Děti to zpravidla zvládají lépe než dospělí a snadno je tak poráží. Zábavná naučná hra pro děti od 4 let, která učí barvy a tvary, rozvíjí paměť, postřeh a koncentraci.
Paměťová hra pro malé i větší hráče bude dostupná od 1. června 2016 za  doporučenou cenu 239 Kč.

novinka - Sound QuartettSound Quartett - Novinka 2016


Ten komu se podaří nasbírat kompletní sadu karet, se stane vítězem, ale není to tak jednoduché. Zásadní změnou je vydávání zvuků a napodobování zvířat, které si užije celá rodina, stejně jako vyplazování jazyka. I malí hráči, kteří neumějí číst, se procvičují ve znalosti zvířecích zvuků, ale především se u hry nasmějí. Uvidíte, jak málo bude stačit, abyste se všichni výborně bavili. Doporučená cena je 239 Kč.

Labyrinth Mini

Malá karetní varianta, která zjednodušuje standardní deskovou verzi.  Kartičky mají na sobě různé tvary chodeb a dva poklady. Hráči se pokládáním kartiček snaží vytvořit spojení mezi dvěma stejnými poklady v labyrintu. Ve chvíli, kdy se jim to podaří, získají kartu za odměnu do svého držení. Vítězem se stává hráč s nejvyšším počtem karet. Praktická karetní verze Labyrinth Mini je jednoduše skladovatelná a hodí se jako společník na cestách. Doporučená cena je 239 Kč.

Pravidla soutěže:
Soutěž o karetní hru Labyrinth Mini probíhá od pondělí 23. května do neděle 29. května 2016.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá cestovní deskovou hru Labyrinth Mini pro děti od 7 let od Ravensburger.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. června 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Pro nápovědu navštivte www.ravensburger.cz a www.facebook.com/ravensburgerCZSK
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek