Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 2 stylové smartphone HTC Desire 500

9.12. - 15.12. 2013 | Aktuální soutěže
Vyhrajte stylový smartphone HTC Desire 500, který zaujme okolí nejen svým designem, ale také nadstandardní výbavou, kapacitou fotoaparátu nebo řadou dalších multimediálních vychytávek v čele s HTC BlinkFeed. S tímhle kouskem v ruce budete vždy maximálně stylové!

HTC Desire 500 je výkonný model střední třídy, který uspokojí každého. Telefon je vybavený čtyřjádrovým procesorem a operačním systémem Androidem 4.2. Přístroj umožnuje pohodlné prohlížení webových stránek nebo hraní graficky náročnějších her na cestách. S podporou microSD karet až do velikosti 64GB se nemusíte bát vyčerpání prostoru pro fotografie, videa, aplikace a hry.
HTC Desire 500
má 8 megapixelovým fotoaparát. Přední kamera má rozlišení 1,6 megapixelů, a telefon je proto vhodný i pro pořízení kvalitního autoportrétu nebo realizaci videohovorů. S HTC Desire 500 zachytíte ideální okamžik pro fotografii díky funkcím Rozpoznávání obličeje a Automatické zachycení úsměvu. Záběry pak pohodlně upravíte pomocí širokého výběru kreativních filtrů a ihned se o ně můžete podělit s rodinou či přáteli na sociálních sítích.
smartphone HTC Desire 500

Pravidla soutěže:
Soutěž o 2 stylové smartphone HTC Desire 500 probíhá od pondělí 9. prosince 2013 do neděle 15. prosince 2013.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

2 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají stylový smartphone HTC Desire 500.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. prosince 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. ledna 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách HTC.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !