Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 balení z vánoční edice Proenzi 3 plus

15.12. - 20.12. 2015 | Aktuální soutěže
Proenzi 3 plus











   

Seznamte se:

chrupavka -pro váš hladký pohyb


To, že jsou chrupavky nedílnou součástí našeho těla, jsme už slyšeli. Víme ale, jak moc důležité skutečně jsou? Naše tělo je tvořeno více než 200 kostmi, které spojují klouby. Právě chrupavky pokrývají povrch těchto kloubů. Ten je potom hladký a náš pohyb plynulý.

Co krok, to opotřebení

Pociťujete při otáčení krkem ztuhlost, nejde to tak hladce, jak by mělo, a cítíte se v pohybu omezeni? Jasným signálem těla může být, i pokud nedostatečně ohnete některý z kloubů, ať už se to týká kolen, loktů, nebo jiných částí těla. I bolestivé a nerozhýbané klouby palců u nohou mohou být známkou toho, že váš kloubní aparát a spolu s ním i nezbytné chrupavky nejsou ve formě.

Obnovujte chrupavku a vyhněte se problémům

Mnoho lidí v případě bolesti sáhne po analgetikách, která sice vyslaným signálem do mozku jednorázově bolest utlumí, problém ale nevyřeší. Chrupavce nijak nepomohou, naopak nepřiměřenou zátěží může dojít k jejimu dalšímu opotřebení.
doplněk stravy
Proenzi 3 plusKloubní aparát člověka a chrupavka jako taková jsou velmi složité systémy, i z toho důvodu je třeba být při výběru kloubní výživy náročný. Kroky k úspěchu jsou dva. Za prvé se zaměřte na složení kloubní výživy, za druhé buďte trpěliví. Kvalitní kloubní výživa se nespoléhá pouze na kolagen, ale je doplněna i o další důležité látky, které jsou považovány za stavební kameny chrupavky. Těmi jsou glukosamin sulfát a chondroitin sulfát, které jsou mimo jiné součástí i dalších pojivových tkání, jako jsou kosti, vazy a šlachy. I ty posilují odolnost chrupavky vůči tlaku, jež na ni každý den svým pohybem vyvíjíme. Všechny tyto tři složky jsou obsaženy i v kloubní výživě – doplňku stravy Proenzi 3 plus, který navíc obsahuje i Unique MSM® a tzv. ExPur komplex.


Proenzi 3 plusPravidla soutěže:
Soutěž o 3 balení z vánoční edice Proenzi 3 plus probíhá od úterý  15. prosince 2015 do neděle 20. prosince 2015.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají balení z vánoční edice Proenzi 3 plus (90 + 30 tablet ZDARMA) s možností osobního věnování. Udělejte radost sobě nebo Vašim blízkým.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. prosince 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 27. prosince 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Odpověď na soutěžní otázku a další informace najdete na www.proenzi.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !