Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 balíčky Dettol antibakteriálních ubrousků a spreje

11.04. - 17.04. 2016 | Aktuální soutěže

Dettol












 PRO VÁŠ ČISTÝ DOMOV


Věděli jste, že navzdory pečlivému úklidu domácnosti mohou vaše blízké ohrožovat
nebezpečné bakterie? Je to tak. Ačkoli může být na první pohled všechno v naprostém pořádku, nemusí to tak být i ve skutečnosti.

Dettol

Některé bakterie totiž dokážou na různých typech povrchů přežít až 24 hodin a mohou způsobit nepříjemná onemocnění. Hromadí se na místech, kterých se dotýkáme často a kterým nevěnujeme při úklidu takovou pozornost. Kdy jste například naposledy desinfikovali úchytky na kuchyňské lince, kliku od dveří na toaletu nebo klávesnici od počítače?

Protože je náš domov místem, kde trávíme většinu času a kde se chceme cítit příjemně a bezpečně, měli bychom se zaměřit na zabezpečení dokonalé čistoty a hygieny. Jsme totiž obklopeni plochami, které se bakteriemi přímo hemží, a mohou tak pořádně znepříjemnit náš život. Právě tato riziková místa, která najdete v celém domě, identifikovala značka desinfekčních prostředků Dettol. Není však nutné propadat panice, pravidelným čištěním a desinfekcí umíme svůj domov udržovat v čistotě a bezpečí.

Abyste svůj domov mohli udržovat v čistotě a bezpečný bez zbytečné námahy, přichází značka Dettol s novou řadou desinfekčních přípravků pro domácnost Dettol - antibakteriální sprej na povrchy a Dettol - antibakteriální ubrousky na povrchy, které máte možnost nyní vyhrát i Vy! Zapojte se do soutěže, odpovězte na soutěžní otázku a hrajte o 3 balíčky Dettol antibakteriálních ubrousků a spreje.

Pro více informací navštivte www.dettol.cz

DettolPravidla soutěže:
Soutěž o balíčky Dettol antibakteriálních ubrousků a spreje probíhá od pondělí 11. dubna do neděle 17. dubna. 
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají balíčky Dettol antibakteriálních ubrousků a spreje.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. dubna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. dubna 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách
Dettol
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !