Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 barevné topinkovače SENCOR

23.02. - 1.03. 2015 | Aktuální soutěže

Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi ladí kuchyň do jedné nebo více barev a nebojíte se experimentovat, pak vás jistě potěší nová barevná řada toasterů STS2705X.

topinkovače SENCORFanoušci ostatních barevných řad produktů Sencor si mohou rozšířit svojí sbírku i o topinkovač a připravovat tak pro celou rodinu každý den snídani šampionů v podobě křupavých toustíků.

Tato designovka hrající barvami má elektronický časovač se šesti stupni intenzity a navíc funkci High Lift, díky které vyjmete z přístroje bez obtíží i menší kousky chleba. Na dlouhé nedělní snídaně navíc oceníte funkci dohřívání. Pokud vám došlo čerstvé pečivo a máte už jen zmražené, nevadí, toaster si poradí i s tím. Díky funkci rozmrazování se vám nestane, že toust bude na povrchu spálený a uvnitř stále zmrzlý. A jestli jste zvyklí, že jsou při přípravě pečiva všude po kuchyňské lince drobky, nemusíte se v tomto případě bát zbytečného nepořádku. Díky výsuvné misce drobky jednoduše vyklepete.
 
Zasoutěžte si o tyto tři šikovné pomocníky do kuchyně, kteří ji nejen rozzáří, ale navíc vám pomohou jak s přípravou rychlé snídaně i dlouhých ranních dýchánků s rodinou o víkendu.  Stačí jen správně odpovědět na otázku.

Pravidla soutěže:
Soutěž o 3 barevné topinkovače SENCOR probíhá od pondělí 23. února do neděle 1. března 2015.       Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají topinkovač SENCOR.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. března a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 31. března 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách SENCOR.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !