Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 elegantní meteostanice Hyundai

21.07. - 27.07. 2014 | Aktuální soutěže

Rádi byste měli počasí

pod kontrolou?


S jistotou můžeme říci, že to se vám nepovede. V naší soutěží  však můžete vyhrát domácí meteostanice, se kterými alespoň budete mít přehled, jaké počasí vás čeká a nemine
.

Meteostanice Hyundai je praktický a hezký dárek, co bude neustále na očích. Zobrazují kromě přesného času, také vnitřní a venkovní teplotu, vlhkost vzduchu, předpověď počasí pomocí ikon, některé dokonce východ a západ Slunce/Měsíce či fáze Měsíce.
Speciální modely mají navíc další jedinečné funkce, např. zobrazují fotografie, měří rychlost a směr větru, množství dešťových srážek nebo je lze připojit k počítači.

Na meteostanice Hyundai je poskytovaná nadstandardní záruka 40 měsíců. 
meteostanice Hyundai


Meteostanice Hyundai WS 2266 je jedinečná díky svému průhledném displeji. Oceníte ji také pro její praktické funkce. Zobrazuje naprosto přesný čas, teplotu, vlhkost vzduchu i  fáze Měsíce.

meteostanice Hyundai


Menší vkusná meteostanice Hyundai WS 2244W zobrazuje přesný čas, vnitřní i venkovní teplotu a vlhkost vzduchu. Předpověď počasí graficky znázorní, jaké počasí máme v blízké budoucnosti očekávat.

meteostanice Hyundai



Elegantní černá meteostanice Hyundai WSC 2180B vám bude dobrým rádcem ohledně počasí, ale zároveň elegantní doplněk vašeho interiéru.


Pravidla soutěže:
Soutěž o 3 elegantní meteostanice Hyundai probíhá od pondělí 21. července do neděle 27. července 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají meteostanici Hyundai.

  záruka 40 měsíců

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. července a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. srpna 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Více informací o meteostanicích Hyundai a nápovědu naleznete na www.hyundai-electronics.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !