Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 šálky z narozeninové edice Costa Coffee

10.12. - 16.12. 2018 | Aktuální soutěže
Costa Coffee

















Kávové tipy na vánoční dárky


Vánoce jsou kouzelné okamžiky, které si nejlépe užijeme se svými blízkými. Zapomeňte na chvíli na kuchyňské, pracovní nebo úklidové resty. Domluvte si schůzku s přáteli, na které jste neměli celý rok čas. Vezměte na vánoční kávu babičku či tetičku. Dejte si dort. Prostě si to užijte a pak můžete společně vybrat dárek pro někoho, na kom vám záleží.

Nadělit originální dárek nemusí být žádná věda. Co třeba věnovat hrnek pro svěží rána? Ranní únava pomine po šálku kávy z oblíbeného hrnku. Na výběr máte z bílého keramického hrnku se vzorem kávových zrn, vánočního hrnku se zimními motivy nebo šálku z narozeninové edice Costa Coffee, o který si můžete i zasoutěžit.

Nabídka vánočních Costa Coffee dárků se může v jednotlivých kavárnách lišit.
Více na www.costa-coffee.cz.

costa Coffee


Pravidla soutěže:
Soutěž o šálky z narozeninové edice Costa Coffee probíhá od pondělí 10. prosince  do neděle 16. prosince 2018.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají šálek z narozeninové edice Costa Coffee.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. prosince 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 21. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Costa Coffee
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle