Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 7x EmuCare oil na lupénku a další kožní onemocnění

23.02. - 1.03. 2015 | Aktuální soutěže
EmuCare










Boj s lupénkou a dalšími kožními onemocněními nemusí být nekonečný. Přestaňte skrývat své ruce před zraky ostatních a získejte nazpět kontrolu nad svou pokožkou za pomocí unikátní péče EmuCare.

Kosmetika EmuCare vznikla v roce 1999 a získala si tisíce spokojených zákazníků, kteří ji důvěřují. Produkty EmuCare jsou unikátní především svým složením. Pyšní se vysokým obsahem emu oleje (až 99%), jež je bohatým zdrojem omega-3 a omega-6 nenasycených mastných kyselin. Tyto kyseliny jsou nepostradatelné při tvorbě a regeneraci nových kožních buněk.

Léčivé účinky Emu oleje objevili již staří Australané před více než tisíci lety, kdy jej používali jako ochranu v extrémních pouštních podmínkách, pro utišení bolesti či na hojení ran. Emu olej je tak účinný při léčbě kožních problémů (např. při lupénce, ekzematických onemocněních, extrémně suché kůži, popáleninách apod.).

Vyzkoušejte jej i Vy!

EmuCare

Pravidla soutěže:
SoutěžEmuCare oil na lupénku a další kožní onemocnění probíhá od pondělí 23. února do neděle 1. března 2015.      Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


7 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá EmuCare oil nejen na lupénku.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. března a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 31. března 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách EmuCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !