Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíček kosmetiky a vstupenky na veletrh Interbeauty Prague 2015

23.03. - 29.03. 2015 | Aktuální soutěže
Druhý dubnový víkend by si měli v kalendáři tučně označit všichni milovníci krásy i moderního životního stylu, vyznavači kvalitní kosmetiky, zajímavého líčení a kadeřnického umění. Na Výstavišti Praha Holešovice se totiž v termínu od 10. do 11. dubna 2015 uskuteční mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE 2015.

Těšit se můžete na současné trendy zejména v anti-agingu, dermatokosmetice a modelaci postavy. Seznámíte se i s novinkami v oblasti wellness, relaxace a zdravého životního stylu. Pro návštěvníky veletrhu je připraven oblíbený Make-up point, kde Vás profesionální vizážisté neodolatelně nalíčí, Stan proti melanomu, zajímavé soutěže profesionálů i přednášky. Atraktivním dárkem pro všechny je 10ti denní lak EBD UpToX s možností výběru 30ti barev. Navíc můžete vyhrát i Peugeot 208. Tváří veletrhu se v letošním roce stala modelka Andrea Verešová, která veletrh podpoří svou osobní účastí během prvního výstavního dne….
veletrh Interbeauty Prague 2015



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček kosmetiky a vstupenky na veletrh Interbeauty Prague probíhá od pondělí 23. března do neděle 29. března.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


6 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1. místo: kosmetický balíček + 2 vstupenky na veletrh INTERBEAUTY PRAGUE 2015

2.-6. místo: 2 vstupenky na veletrh INTERBEAUTY PRAGUE 2015


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. března a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 9. dubna 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Správnou odpověď najdete na www.interbeautyprague.cz nebo na facebookových stránkách www.facebook.com/interbeauty.prague
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda