Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky chutných a vyvážených müsli tyčinek Fit

23.11. - 29.11. 2015 | Aktuální soutěže
tyčinky Fit











VYHRAJTE HODNOTNÉ BALÍČKY, KTERÉ VÁS PŘESVĚDČÍ O TOM, ŽE I MLSÁNÍ MŮŽE BÝT ZDRAVÉ!


Müsli tyčinky Fit patří dlouhodobě k nejoblíbenějším cereálním pochoutkám na českém trhu. Součástí každého soutěžního balíčku je výběr 24 chutných tyčinek napříč celým spektrem, které společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina přináší na trh. Ať už se jedná o Fit Nature vyrobenou podle nejmodernějších výživových trendů, ovocné bomby Fit Fruit či Fit Fruitík nebo lahůdku v biokvalitě Fit Bio - přesvědčíte se o tom, že zdraví prospěšné může být i chutné. Fit je skvělou a praktickou svačinkou s kvalitními cereáliemi a chutným sušeným ovocem, kterou máte vždy po ruce. musli tyčinky Fit

Součástí balíčku jsou i dvě absolutní novinky - tyčinka Fit POPCORN z kukuřičných pukanců a Fit Sušené jablečné kostičky, které mají široké využití i v domácí kuchyni. Fit POPCORN je svým způsobem unikátní a výjimečná. Na rozdíl od klasických müsli tyčinek totiž nabízí neotřelou kombinaci oblíbeného kukuřičného popcornu, sušeného ovoce 4 druhů a kakaové či jogurtové polevy. Je jako svěží vítr ve vodách běžných sladkostí. Jejím základem jsou kukuřičné pukance připravené v horkovzdušné troubě bez použití oleje, a tak se nemusíte bát o zdravý životní styl. Tyčinka má navíc vysoký obsah vlákniny, která mám mnoho zdravotních benefitů.

Fit Sušené jablečné kostičky

Denní potřebu vlákniny Vám pomohou doplnit i Fit Sušené kostičky. Jsou vyrobeny šetrným sušením ze 100% českých jablek při maximálním zachování všech výživových hodnot. Jsou vysoce chutné a krásně křupavé. Nejedná se o žádné sušárenské zbytky,  k výrobě 100 g kostiček je potřeba plný jeden kilogram čerstvých jablek. Každý z nás  by měl denně sníst alespoň jedno jablko pro dobré zdraví, noste si to své vždy po ruce ve formě Fit Sušených jablečných kostiček.  

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky chutných a vyvážených müsli tyčinek Fit probíhá od pondělí 23. listopadu do neděle 29. listopadu 2015.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


Fit kostičky3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají dárkový balíček v hodnotě 300 Kč od společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina s výběrem chutných a vyvážených müsli tyčinek Fit a novinkami Fit POPCORN a Fit Sušené jablečné kostičky.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. listopadu 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu hledejte na stránkách www.tycinkafit.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice