Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky pro tvorbu domácí dekorace od Creative Worldu

19.01. - 25.01. 2015 | Aktuální soutěže
Co nového je připraveno pro návštěvníky zábavního rodinného parku Creative World? Po vánočním období jsou přichystány nové aktivity a spousta zábavy samozřejmě pro celou rodinu!

AKCE LEDEN

Po celý leden Tříkrálová stezka národního bohatství v Creative World dá zabrat dětem i rodičům. Tvoříme věnce na dveře a truhlíky na maminčin stůl, zvířata ze dřeva, pohádkového Otesánka nebo Tříkrálové muffinky či košíčky

25. ledna Deskohraní s autorem známých her Honzou Vodičkou (např. Aport, Hexeto, Krteček a počasí) v relaxační hale. Přijďte si zahrát s celou rodinou, připraveni budou lektoři, kteří vás hry naučí a vy můžete soupeřit jak mezi sebou, tak třeba i s dalšími návštěvníky. Hry budou určeny pro děti od 3 let, ale nudit se u nás nebudou ani hlavičky školou povinné a teenagři!

Cretive WorldAKCE ÚNOR

Od 2. února "Na Hromnice o den více"... Postěte se s námi po Vánocích a ochutnejte cukety plněné čerstvými rybami z Vysočiny, čerstvého pstruha na grilu nebo bramborové speciality z farmy Pospíšilů s dipem s bylinkami Stezka národního bohatství Vás exkluzivně zavede do tajů zastudena chmeleného piva z Rakovnického pivovaru.
Tvoříme Masopustní a Valentýnské truhlíky, květináče i dekorační dárky.
Zdobíme Masopustní koblížky a dortíky každý den od 10.00 do 17.00

MENU: Ochutnejte zabijačkové hody, zvěřinové klobásky, masopustní koláče a koblihy

AKCE BŘEZEN

Otevíráme studánky na stezce národního bohatství. Tvoříme břečťanové i květinové věnce a truhlíky, připravujeme se na Velikonoce - kraslice všemi technikami. Tvoříme s buxusem a dřevinami.

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky pro tvorbu domácí dekorace od Creative Worldu probíhá od pondělí 19. ledna do neděle 25. ledna 2015.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru
mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají balíček pro tvorbu domácí dekorace od Creative Worldu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. ledna 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 26. února 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách zábavního parku Creative World
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !