MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky produktů BISTROL 3v1 na laminátové, obložené a dřevěné podlahy

19.08. - 25.08. 2013 | Aktuální soutěže

Dejte své podlaze

krásný lesk a čistotu

Podlaha je v každém domě místem, které je nejvíce náchylné k zašpinění. Právě na podlaze probíhá největší pohyb a špína je usazená velmi rychle. Aby byla vaše podlaha dlouhodobě krásná, musíte jí často udržovat v čistotě. V dnešní době je velká obliba hladkých druhů podlahových materiálů, jako je plovoucí podlaha, linoleum nebo dlažba. Pro všechny druhy těchto materiálů můžete mít jeden čistič. Stačí jen správně vybírat.

BISTROL 3v1  je ten pravý

Společnost Druchema představuje na trh skvělý čistič hladkých podlahových materiálů Bistrol 3v1. Jedná se o výrobek kvalitní české společnosti, která se na výrobě a distribuci čisticích prostředků všeho druhu soustředí již dlouhodobě. Všechny čistící prostředky této společnosti dosahují vysoké kvality a velkých čistících účinků. Bistrol 3v1 není výjimkou. Naopak se řadí mezi nejkvalitnější čisticí prostředky této společnosti.

Bistrol 3v13 čistící účinky v jednom prostředku

Jak napovídá již samotný název produktu, tento čistič podlah pro podlahu má tři účinky- čistí, leští a ošetřuje. Čištění je zaručeno díky novým ekologickým složkám. Ty napomáhají ke snadnějšímu odstranění nečistot. Leštění probíhá díky leštícím voskům, obsaženým v Bistrol 3v1. Tyto vosky zajistí povrchu po vyčištění příjemný a jasný lesk. Ošetřuje díky konzervačním a ošetřujícím látkám. Povrch, vyčištěný přípravkem Bistrol 3v1 je déle odolný proti novému nánosu nečistot a usnadňuje jeho další mytí. Přípravek je určen pro ředění s vodou, takže vám vydrží na mnoho mycích procesů.

Kompletní informace o produktu Bistrol 3v1 a dalších výrobcích Druchema naleznete na www.druchema.cz.



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky produktů BISTROL 3v1 na laminátové, obložené a dřevěné podlahy probíhá od pondělí 19. srpna do neděle 25. srpna 2013.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.


Výhru
mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá balíček produktů  BISTROL 3v1 na laminátové, obložené a dřevěné podlahy.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. srpna 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. září 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na Druchema.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !